"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, February 03, 2009

Siapa Puzi Ghazali & Firdaus Sharudin??? - malaysiakini

Reactions: 
Nama : Firdauz Sharudin.

Pekerjaan / Jawatan : Pegawai Khas ADUN Behrang - Jamaluddin Mohd Radzi.

Lain-lain butir diri : Tiada.

Status keahlian dalam parti politik : Tidak diketahui.

Mula dikenali selepas muncul pada sidang media yang sepatutnya dihadiri oleh ADUN Behrang dan mengaku sebagai Pegawai Khas ADUN Behrang.

Setelah cuba mendapatkan info berkaitan id Firdaus Sharuddin daripada berbagai pihak baik dari pihak PKR Perak, kakitangan SUK Perak, etrnyata setakat ini tiada siapa yang mengenali Firdaus dan tiada siapa juga yang dapat mengesahkan bahawa Firdaus Sharuddin adalah Pegawai Khas ADUN Behrang - Jamaluddin Mohd Radzi.

Nama : Puzi Ghazali.

Pekerjaan / Jawatan : Pegawai Khas ADUN Changkat Jering - Osman Mohd Jailu.

Lain-lain butir diri : Tiada.

Status keahlian dalam parti politik : Tidak diketahui.

Mula dikenali selepas muncul pada sidang media yang sepatutnya dihadiri oleh ADUN Changkat Jering dan mengaku sebagai Pegawai Khas ADUN Changkat Jering.

Setelah cuba mendapatkan info berkaitan id Puzi Ghazali daripada berbagai pihak baik dari pihak PKR Perak, kakitangan SUK Perak, ternyata setakat ini tiada siapa yang mengenali Puzi dan tiada siapa juga yang dapat mengesahkan bahawa Puzi Ghazali adalah Pegawai Khas ADUN Changkat Jering - Osman Mohd Jailu.

Siapa sebenarnya depa 2 orang ni?

Jom kita siasat...!!!

Gambar ihsan : malaysiakini

The Game Have Just Begun...!!!

2 comments:

Anonymous said...

mereka lah anjing dan babi....\]
keturunan anak cucu ahli Parti kominis malaya.......golongan perisik bawah tanah yang membantu ahli pkm di dlm hutan.kebanyakan anak cucu ahli pkm telah ramai menjadi pemimpin umno,mca,gerakan.mereka telah menjadi kaya dek umno.....umno tak seperti dulu....ingat pkm dimansuhkan tahun 1987....mereka masuk BN...utk lumpuhkan negara ini!!!!!!

Jeffripower said...

Kebenarannya belum tahu lagi... Seperti yang kita tahu dalam politik, macam-macam kemungkinan ada. Kadang-kadang yang fitnah dan tak betul terlalu banyak mengatasi yang betul kerana adanya sikap dengki khianat. Contohnya pembangkang dengki khianat kat UMNO dengan membuat pelbagai plan bagi mangaburi mata rakyat untuk memburukkan UMNO...