"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, March 13, 2009

Kemaskini: Photo Panas

Reactions: 
Kemaskini 2:00pm - Laman blog tersebut (http://www.gutteruncensored.com/) telah "dikunci" dan hanya akan menerima pelayar-pelayar "berdaftar" sahaja. korang dah tak leh nak akses ke laman blog tersebut. harap maaf. ada yang sempat save gambar-gambar tu atau ada ke sape-sape yang sempat print screen artikel dalam blog tu?

TP - atas sebab musabab yang bersebab juga, pihak kami terpaksa bertindak memadam entri sebelumnya - rujuk [sini]. harap mahap.

18 comments:

Anonymous said...

nasib baik sempat save...hehehe

Anonymous said...

klu ank nazri adalah rasanya, tak tahu betul ke tidak!!

Topengperak_Xinwugi® said...

Balik jumaat tadi aku tengah online dalam blog tu, lepas tu ada geng email dekat aku bagitau blog tu dah x leh nak akses.

Bila aku cek balik pakai tab baru, memang dah x leh nak akses.

Sebab tu la teman terpaksa delete entri awal tu dan maklumkan dalam entri ni.

so lucky... tab yg dok online dekat blog tu still on, jadi dapat la teman print screen seluruh entri blog tu... hehehe...

dan jugak... semua gambar-gambaar dalam blog tu pun teman sempat save... kih kih kih kih kih...

Anonymous said...

topengPerak.. takkan semua gambaq kot.. patut2 cukupla..

Saya pun sempat layari...

Topengperak_Xinwugi® said...

Anon 2:40 - kah kah kah kah kah... semua skali beb...

asyik kita je kena... mana boleh bagi can..?

zali said...

gambar apa nih?
hantar la kat saya...

zlsf40@gmail.com

joe penang said...

Jangan bimbang. bersepah gambar tu kat internet. Mintak pakcik google tolong carik. taip je gambar nazri. Berlambak2 keluar. Selamat membuat dosa!

am said...

dah boleh masuk balik laaaaa

Anonymous said...

Ooii... zali ko ni memeng bingai, bila bab org2 amno buat2 tak tau plk.ko ni memang mangkuk ayun....

Anonymous said...

Website tu memang dah 4 kali kena block.Selepas kes Eli, memang dah kena target (sebelum tu dibawah gutterpost). Lepas running balik dibawah site baru, diorang letak gambar panas baru tu... kena lagi blocked. So kali ni diorang cuba nak load balik ke Facebook.Tapi aku sempat perhatikan betul2... rasanya bukan gambar Naz... tapi anak2 nyer tu memang sah betul la.

Anonymous said...

zali, kalau yg panas2 sibuk nak suruh org emailkan, berdosa tau zali!!!

Anonymous said...

korang tgok blog ini. Gambar anak nazri aziz. http://gambarartismelayu.blogspot.com

Atas Tunggol said...

dh boleh msk blk...

Mr.Gutter said...

This is Now The 5th Time Google Deleted The Blog
I am an American being CENSORED by the Malaysian Government with the Help of Google!

They just block the last blog again for the fifth time. Just remember the Facebook page at: http://www.facebook.com/people/Gutter-Uncensored/1009360269. About 3000 people have already request friend adds within the last 12 hours, you all will be added in time. We will put info on the new restore blog there as soon as the new blog is up. We will put info on the new restore blog there. Most likely it will be under the GutterUncensored.com url but we have a few other domain names to chose. If you are still missing the blog in a few weeks just drop a line at GutterUncensored@yahoo.com and you will get a reply with the info.

Google like to brand itself as a champion of free speech but we now know Google is only a champion of getting paid. I don't blame Google, I too like getting paid. But Google need to stop the lie that its a champion of free speech. Most people did not even sign up for Google, we signed up for Blogger when it was an independent company. Blogger was a real champion of free speech until Google took it over. Now Google just took over Feedburner and we are already seeing the chilling affects of that management change. Malaysian politicians wanting to hide their secrets is not a surprise but Google assisting them is an interesting development.

Like Google, Malaysian politicians like to champion causes that they do not take serious for themselves when no one is looking. Some Malaysian politicians like to brand themselves as a champions of Sharia laws, But they get mad when pictures of them breaking their own laws that they passed and imposed on others with brutal force is posted on a blog. These are the stupid pictures of Malaysian politicians and their family breaking the laws they imposed on others that is causing Google to block the blog:

akira said...

alooo zali...
dah dapat tgk ka gambaq tu..
apa komen.....
mmg la gambaq tu dah lama.....
tapi takkan takat tu saja moral pemimpin dan anak2 yang dipimpin ameno.
hahahahaaaaa

Anonymous said...

bandingkan idung nazi sama gambar tu dan bulu kening.... korang bleh nmpk persamaan

Anonymous said...

aku tgk dah pics sume2 tuh..skalila ngn elizabeth wong tuh....tp mls nak save..hahha..aku masuk br nih leh jek

Anonymous said...

Gutterpost/gutteruncensored masih boleh bertahan! Hu Hu Hu... nampaknya diorang bertubi-tubi cuba menutup site tu tapi tak dapat,tapi betul gak kata Mamat tu... kenapa Majlis Agama tak amik tindakan bila kena kat diorang? Kenapa kalau orang bawahan kena, terus cepat nak masuk suratkhabar?

p/s: to the gutterpost blogger... u r right, they supposed to be investigated by Syariah Law, but why they aren't????