"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, March 13, 2009

Moh Serbu Blog "Chipsmore"..! - malaysiakini

Reactions: 
Kejap ada, kejap tak ada, kejap ada, kejap tak ada... ni dah ada balik...

Berkaitan dengan post yang aku dah delete sebelum ni... blog "Chipsmore" dah ada balik...

Pi la Jenguk..! klik aje dekat [sini].

4 comments:

mathansom said...

Aku cuba juga nak cari girfrend cantik macam anak nazri aziz dan anak datuk K,

Apsal tak dapat....

Apa kurangnya aku

Anonymous said...

to mathansom...

aku ingat sebab hang tak hensem, cuma nama saja mathansom.

Saz Zali said...

to mathansom...

sebabnya ayah ko xde kuasa dan wangg muahahaa..

Hensem said...

Darah tinggi gua naik.....
nasib baik ada daun pokok cerita,dah kurang tekanan darah tinggi.

Hasil kemerdekaan ?