"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, October 08, 2009

N-31 Bagan Pinang: Markas PAS Diserang Samseng UMNO..!

Reactions: 
Awal pagi tadi lebih kurang jam 3:30 pagi Markaz Pemuda PAS Pusat dan juga Markas Induk PAS di Bagan Pinang telah dikepung dan diserang oleh ramai samseng UMNO yang datang dengan lebih daripada 20 biji motor dan disyaki berada dalam keadaan mabuk.

Ramai Petugas PAS di pukul malah ada juga yang dikejar dengan parang hingga ke rumah.

Saya memohon kepada rakan-rakan dan para pentokong Pakatan Rakyat untuk turun membantu dan meningkatkan kawalan keselamatan. Yang terbukti samseng adalah UMNO. Dengan nama ALLAH... kami perlu pertolongan.

95 comments:

Anonymous said...

hahaahhha lawak!!!!! samseng pas kene serang ngn umno????hahhaha
ada bukti?gamba mana?hahhahhaha

Anonymous said...

hahahahha adoi nmpak sgt TP br bangun dari tido pas stim ganja malam tadi...artikel ko ni wt org sume gelak....
1 malaysia gelakkan TP.HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH

Anonymous said...

Apasal ko x tulis ramai penyokong pas kene bunuh kt pondok kawalan pas kt situ.....hahahhahahhahahah

Anonymous said...

TP.....KO Kene siasat benda ni dulu...betul ke yg menyerang tu org mabuk umno?entah2 geng2 DAP yg baru lepas mabuk pekena casberg hahhahhaha pasberg...pasberg..takebeer...takebeer....

perisik bodoh said...

satu laagi artikel bodoh keluaran pembangkang. si perisik rakyat@poji budak subang ni memang bahlol nak buat kelakar.

kasi gambo la bro..lu jgn main tulis bro. gua tahu hadi awang belit kena halau kat sebab permit polis kasi lain korang buat tang lain..sebab dah bodoh sangat baca permit pun salah..itu kes aku tau ko tak payah nak spin isu la bro..

lu memang anjing guan eng bro..anjing bro..makan duit haram buat fitnah bro..rumah ko kat subang tuh aku tau bro..kg ko kat terengganu pun aku tau bro..

aleevad said...

Ha'ah..ye kan...takkan takde gambar kot...Memang jahat betul orang UMNO ni kan..Patutnye yang kena belasah tu En Fauzi si Perisik Rakyat ni..pastu boleh tanam hidup-hidup kat Bukit Pelanduk..Penuh dengan fitnah...I felt so sorry for your parents on having an intellect-sucking loser son like you la, bro...

Topeng Perak® Unmasked said...

Anon 10:28 AM - rumah aku kat subang..?

kampung aku kat Terengganu..?

wakakakakakaka...!!!

U r welcome anytime..!

btw... no ic aku 03-5183.

Terengganu..? kah kah kah kah kah...!!!

Subang..? kah kah kah kah kah...!!!

eh... nti ko tolong hantar aku kat rumah aku d subang ek..?

kikiki... pandai buat lawak la ngko... mabuk smalam belum habis ke bro..?

Anonymous said...

ya allah....ini macam ka keperibadian TP.....Berdasarkan tulisan beliau hanya la seekor anjing yg suka menyalak di merata2 tempat.....

anon 10.28 best comment ok....

Anonymous said...

hahhahah TP ko bg no ic pun org bukan leh caye.....hahhahha ko ni kadang2 lawak la TP tp lawak ko buat ko nmpak lg bodoh......1 posting yg menarik untuk membuatkan 1 malaysia gelak,ludah n muntah atas topeng perak!!!!hahhahahhahahha hakkkktuiiiihhhhhh weeeeeeeekkkkkkkkkkkkk

aleevad said...

Let's have a look at our Intelligent-Sucking fren si Fauzi a.ka. TP ni...Patut letak gambar ni kat pekan PD...kalau sesapa nak belasah..UMNO ke..PAS ke..DAP ke..PKR ke...belasah la orang yang suke buat fitnah ni...Pastu tanam di Bukit Pelanduk...dia ada JE tau!! lobang hidungmu tetap menjadi pujaan hatikuuuu..
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://perakexpress.com/www/wp-content/uploads/2009/03/47670001.jpg&imgrefurl=http://perakexpress.com/www/2009/03/22/terima-kasih-dari-bloggers-network/&usg=__z15qkTvqPytGr54db75WB1Mb9Ic=&h=596&w=474&sz=107&hl=en&start=14&sig2=CNiaTINC0gzatYpTo_deAw&um=1&tbnid=vmXvtdd55xxgtM:&tbnh=135&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dtopeng%2Bperak%2Bfauzi%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26rls%3Den-us%26sa%3DN%26um%3D1&ei=ck_NStWID4P-7AOF6oD1AQ AND http://2.bp.blogspot.com/_A0G8x4YSZvw/SoFBHp1E9YI/AAAAAAAAK7I/g4TWu7kKdQc/s400/fauzi.jpg

Anonymous said...

klo suatu hari nt TP meninggal dunia sampaikan kubur pun xleh nk terima die jgn terkejut coz 1 malaysia da tau camne ngan perangai die time hidaup.....menipu, fitnah, bongkak n sbgainye lg.....taubat la TP ko balik kelantan berguru ilmu agama banyak2 kt tok guru ko.....daripada ko pergi berkelana di negeri org sambil buat dosa....

aleevad said...

Lupe plak...boleh baca biodata dia..
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_U4vZbJVURn4/SdXsKa8VKOI/AAAAAAAAAAM/h0tQ9XZKB9I/s320/DSC07039.JPG&imgrefurl=http://beritaperak.blogspot.com/2009/04/siapa-kah-sebenarnya-topeng-perak.html&usg=__rJahHqgzlTXZYE222FMI-dxh1zY=&h=256&w=320&sz=12&hl=en&start=2&sig2=cz21cvJYFgj1f5IdZSgxYw&um=1&tbnid=36t5cdHIwkK0UM:&tbnh=94&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dtopeng%2Bperak%2Bfauzi%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26rls%3Den-us%26sa%3DN%26um%3D1&ei=ck_NStWID4P-7AOF6oD1AQ

Anonymous said...

aleevad caya la!!! TP da mula senyap....xda modal nk besuara

Anonymous said...

Kah kah kah kah kah kah....

Tah macam mana aku rasa lebih pecaya news dr blog ni kalau banding ngan news dari Utusan Meloya wueeeekkkkkkk..... Berita Hairan Aikkkkkk... & TV3 suku %**^%$#$%^...

Hahahahha.... UMamakNO dengan arak tak boleh dipisahkan... Mabuk pi pukul org... hahaha...

Anak bekas PM tokey arak... Menteri Dlm Negeri tonggang Anchor... anak buah mabuk todi... kahkahkahkah...

Dah puas pukul org mai buat kacau kat blog... nan tunjuk ceghedik... Akhirnya terserlah bangang tahap gaban...

Love Perak said...

TP toksah dok layan la geng2 mabuk bn ni...buang masa je...biar je diorg meroyan sesama depa..kesian aku tgk puak2 bn ni...dah banyak sangat kalah pilihanraya sampai jadi sawan semacam kah kah kah

Topeng Perak® Unmasked said...

aleevad - good job... u miss 1 more thing... this is my number - +017 595 9755... call me... let c if u got ur egg or not.

:)

Anonymous said...

hahahhaha woi TP SI KEPALA BOTAK.....DA LA XHENSEM.....MUKA MMG MCM SAMSENG...

mohd azhar said...

ramai jugak peminat ngko TP yek...nei satu perkembangan yang baik.org2 umnoNgok dah mula nak membaca media2 alternatif...moga2 satu hari nanti hati terbuka untuk melihat satu perubahan pada negara malaysia yg tercinta nei..

Anonymous said...

Apasal ko bg no hp ko kt mamat aleevad tu?apa motif ko?xkan nk ajak begaduh kt luar kot?????

jgn la cemarkan imej pas ko TP.....

mohd azhar said...

hati2 TP..jgn dok layan sangat puak2 nei.biarkan lepa nei teruh baca blog and hantar komen2 yg boleh memperlihatkan lagi kejakunan dan kebangangan dia orang nei....insyaAllah lama2 senyap la tue pasal lepa semua pakat dah masuk pakatan...hehheheh

Anonymous said...

TP mmg macam tu...die punye stail klo x puas hati mesti bg no fon die kt org....dari dulu ak duk perhatikan.....

hahhaaahahahahhah

apa motifnye?nk suh topup ke?share credit?mms?sms?bluetoot? hahhahaha or just nk suh kite MIS CALL je hahahhaha

Anonymous said...

to MOHD AZHAR

Kite comment posting TP ni sebab artikel ni mengarut.....bukan kitorang pakai tibai je comment...ko pun bace la relevent or not????

Anonymous said...

jom kite ramai2 miscall TP!!!!!!

AnaK BugiS said...

Aku tak heran sgt ler, dah berkurun org umno ni dah sah samseng, abis duit rakyat disonglap, hak org melayu dilacurkan, dah memang budaya dorang, pukul memukul, bunuh membunuh dorang ikut dari pemimpin umno senri.. jadi apa tunggu kasik tukar ler..

siswapemikir said...

nampak sgt dia hanya berani bantai..nak komen pun jgn la guna nama anonymous.. be gentle letak nama..

kalau perisik rakyat takut x dak la dia bg no phone.. polis nak kesan pun boleh ngan no phone tu.. nak tau topeng perak sembunyi mana pun leh.. wa sokong sama lu topeng perak membongkar KEJAHATAN UMNO BN

Anonymous said...

ramainya org sakit jiwa kat sini....

mohd azhar said...

to anom 10.59: kita ada bukti ker posting nei ngarut?kita x der kat situ,TP ada kat situ.mungkin TP x siapkan bukti sekali, tue mungkin dia x sempat nak shoot gambar.aku rasa berita kat tv3ngok lagi la penipu besar...news semalam.ceramah PAS hanya dihadiri oleh 20 org????logik ker??tue lagi jelas nak menipu.....

Anonymous said...

TO siswapemikir

Hebat sgt ke name yg ko guna tu....kite comment berdasarkan tajukposting die....apasal bangang benor ko ni....

Anonymous said...

sekuarnye TV3 ADA jugak saluran berinformasi......

Anonymous said...

tengok kat harakah tadi gambarnya.. alaa... sikit je tuh.. takde la seteruk ajis kena ari tu... ari tu ajis kena tumbuk, sampai lebam hitam satu badan.. dari muka sampai kaki semua jadi hitam legam...

aleevad said...

Thanx for the reminder Anon 10:55,
Actually we shud remind him dari dulu lagi. baru provoke sikit...dah melompat..ni lah masalah yang kita semua tengah lalu sekarang...I will call you mate.. Nak kena prepare kan bungi 7 jenis dulu + limau purut 7 biji...nak mandikan kau...biar hati bersih sikit...penuh dengan fitnah...mempunyai hati yang sangat maha Busuk...dah banyak sangat sangat minum holy water agaknya..Ye lahh..black metal zaman muda-muda dulu...Allah kasik otak untuk berfikir...bukan untuk memperbodohkan orang lain... Till then, just wait for my call. By the way, just wanna let you know...kalau James Hetfield nampak kau letak logo And Justice For All kat blog kau, mesti dia maki kau gak masa konsert dia dulu http://www.youtube.com/watch?v=92miS5edOao

AnaK BugiS said...

Aku ingat kalau ler tetiba PAS dapat separuh dari undi pos ari ni, ramai pemimpin umno masuk hospital, bukan pasal HINI tp sakit jantung... hehehe

Anonymous said...

hahhahaha ALEEVEAD hari ni baru ak perasan kebodohan TP...
BRO klo ko nk jumpe TP jgn lupe ajak ak...n 1 more thing time jumpe nt kite snap pic die banyak buat bahan bukti hahahhah

ADIL pada tempatNYA said...

INILAH yang dikatakan SETAN bertopeng manusia.

Ayuh sahabat sahabat dan pejuang agama, bangkit kita melawan kubu kita di bagab pinang.

mana yang tak dapat turun segera turun lepas Jumaat kita BERKAMPUNG dibagan pinag sampai AHAD...

TAKBIR..
KITA bela ALLAH....
KITA bela RASUL....
KITA bela ULAMAK KITA....
KITA bela PARTI KITA kerana ALLAH..

All the best to you with RAHMAT Allah....

Anonymous said...

Memang nampak sikit je dlm gambar skrg nih... Tapi mlm ni, mesti masuk spital pakai menatang kat leher tu pas tu muka pun jadi muka seposen... macam si Ajeeeez mamak tu...

Woiiitt pencacai BeerEnd... mana gambar si Ajeez kena pukol?? Offer dah naik RM6,500 dah ni...

Dapat duit boleh beli ANCHOR... kasi tonggang sama Hishamudin... Sambil2 tu layan video si Ajeeez tu kena belasah...

mohd azhar said...

anom 11.08:
sekuarnye or seluarnya tb3 dah nak terlondeh or seluar dato farid tb3 tue dah koyak dek berita2 palsu.aku tgk pembaca berita tv3 semalam tue rasa mcm bersalah jer bila terpaksa baca berita tipu....

aleevad said...

I'm a Great Follower of Metallica...and it's really an insult for a someone like you to have anything to do with Metallica..no matter a logo..a song..or anything related to it...MEMALUKAN...
Maybe you are the type who listen to Backstreet Boys agaknya...tapi berlagak Rock..pigi daa...

Anonymous said...

TP kepala botak ak igt mcm budak tahfiz tp mcm toyol pun ada....hahhahaha...rambut dah gugur coz hari2 peras akal nk buat artikel merapu...hahhahA

Anonymous said...

ALEEVAD salah tu mamat tu padahal peminat kumpulan newboy je hahhaha

@L said...

minta2x diselamatkan para petugas..
makin ramai bace blog ko TP..
bgs2..hehe..moga dpermudah kan..
tapi semua x da egg...gune anon jer..
dorg pun xda bukti nk kate cerita nie fitnah..aku rase aku yakin..
sbb sikap beENd mmg camtue..

aleevad said...

So...pasni kita sume kena panggil TP nama baru Fauzi Backstreet Boys...dulu penah nak join 4U2C, tapi kena reject by AC Mizal masa interview...tu yang terus nak jadik mat rock tuh...tapi, rock tak tentu arah, HATI BUSUK...KUAT FITNAH...Kubur pun tak terima...

Anonymous said...

ha ha ha...to all UMNO's moron. just wait and see.. soon very soon, and then u guys will eat your own shit!! i wonder, u guys ni malay or pretend to be a malay just like your boss which now laying on the bed...setengah mampos sbb lebam satu badan..kah kah kah...what a joke...

Anonymous said...

Kepada anon-anon UMNO say NO...
Kalau setakat nak meroyan merapu kat sini baik jgn komen .. kecetekan dan kedajalan anda berhujah disini sungguh memalukan org UMNO sendiri...

Anonymous said...

HAHHAAHHA TP apasal hidung ko hidung kembang...ko buat la surgery baru macam paris hilton hahahha

Anonymous said...

haaaahaha fauzi backstreet boys...sesuai gak name tu.....hhaahahhahhahaha

klo bosan2 lepak kt bagan pinang selalu2 la dengar lagu backstreet boys coz yg menyanyi tu TP SI fauzi hahhahahhaa

Anonymous said...

Sah Aleeeeevad ni geng mamak...

Sama macam Azeeeeezzz lembik poyo...

Metallica konon... layan lagu Tamil la woiii...

@l said...

aku tgk..kat blog juak2 UMNO x ramai pun komen..sibuk jer depa kat cnie..
smlm aku try komen kat parpukari nye blog..hampeh dye x approve..aku bg bukti sket x nak approve..hampeh..

Anonymous said...

baratus dekad lagi port dickson akan terbengkalai selagi ISA SAMAD memerintah....

terkejut aku tgk phuket, melbourne , phnom penh, kota pantai semakin maju..

BN BODOH = UNDI bn SUPAYA RAKYAT DITIPU 100 TAHUN LAGI...


PETIKAN:

WWW.MALAYSIABARU.COM

Anonymous said...

syoh... Pencacai UMNO jgn nyibuk, pegi main jauh2.

aleevad said...

TP, Lupalak nak tanye..since when tkar nombor? yang lama punye 013-9739721 dah tak pakai ke? since aku punye nombor celcom, malas nak call maxis...mahal...pasni kalo kita nak sms..celcom to celcom murah sikit..Since kau dah makin kaya digaji oleh Unkle Husam, takkan nak pakai banyak-banyak phone kot? kesianla orang yang pakai prepaid macam aku ni...Ke pasal lari dari bank, banyak sgt hutang? Tu yang sampai jadik pencacai taik. By the way Anon 11:33, si Azeez tu dah memang mamak..so kenalah dia buat cite cam hindustan...orang yang merosakkan umno...mati lagi bagus...Aku ni putih skit..dan bukan mamak..

Anonymous said...

Pemuda2 PAS seluruh negara kena turun segera utk meningkatkn kawalan, minta bantuan juga dari ahli AMK. gabungkan AMK dan DPP di Bagan Pinang.

@l said...

aleevad..putih konon..name cam mamak..
kah2x..

Anonymous said...

aleevad xpayah la amik no TP...Klo ko call pun bukan die nk angkat...no yg die bg tu just wayang nk tunjuk gantle.....ak da call da dulu tp hampehhhhhhh...last2 operator tlong angkatkan....

aleevad said...

Anon 11:29, Lubang hidung TP besar coz masa dia muda dulu, dia tindik hidung...dua-dua belah, sampai bengkak...Yelah, loser...nak tunjuk rock kononnye... nengok-nengok, bila dah remove tindik tu, bengkak taknak turun..tu yang terpakse redha jek sampai skrg ni.. kau tak tengok hati dia lagi...lagi bengkak teruk...busuk plak tuh..I felt so sorry for what you went through, Fauzi...Insyallah, kite jumpe nanti, lepas mandi bunga, I will try to heel your nose...kita pakai hammer...

Anonymous said...

tak berani call....

cakap aje le.....


nak pusing2 buat ape....


maxis mahal....... pakai celcom la....

takut...cakap takut....

lurus said...

Aleevad kata dia great follower metallica. setahu aku metellica ni sekumpulan setan yg bermain muzik sambil minum arak. itu yg aku tahu ler. jgn2 aleevad ade mlm tadi. lepas mnum arak xbleh nyanyi psal stage isa samad dh pakai jd lpas geram kat pejuang fisabilillah lah...ye x alevaad the satan.

Anonymous said...

Anon 11:41

Jangan lah halau depa... syohhh syohhh ni, mcm halau anjing plak bunyinyer...

Bagi lah can depa mengomen kat sini. Kat blog pro BeerEnd tak meriah. Penuh ngan amalan ampu & bodek saja...

Sekurang2nya, boleh kita paham mentaliti separuh masak depa melalui komen & carutan2 tu...

Najis Razak said...

UMNO bangsat dah mula nampak nak kalah... mula main kotor... memang sial penyokong2 UMNO ni.. sama sial ngan bos-bos dia.. atas sebab kesialan UMNO pemimpin negara lah.. negara Malaysia tercinta ni makin hancur.. memang bangsat punye UMNO.. ptuih...

chot said...


aleevad...hidung dia besar ke...hidung dia senget ke...bukan dia kacau mak ngah kau...

setakat menyalak dlm ni...budak amik PMR pon lg pandai..

aku tau..hidup korang sunyi sepi tanpa PERISIK RAKYAT....

katakanlah...

korang memang geng kuda longkang..

hahahhaa...bangang..

mohd azhar said...

aleevad dah mula nak tunjukkan rasa takut....pigidah.gaya mcm gantle, metallica konon,rock gila great follower lah....call jer la TP tue org dah bg no phone.jgn dok alasan celcom to maxis mahal lah..nak sms lah.sapa suruh ngko gei gayut ngan TP, call set tempat nak jumpa sudah la...tak sampai singgit la!lepas call TP claim kat aku lah...aku donate prepaid singgit utk ngko call TP..ok?bila leh call??

lurus said...

anon 11.41:
kt tmpat aku x de anjing liar semuanye ade tuan. lembu x bertuan bnyak ler mcm pencacai umnongok.

Anonymous said...

ceh celake punya dumbno

esok petang aku dan rakan rakan lain turun.

Najis Razak said...

pada anjing-anjing UMNO yang nak bukti bergambar tentang tindakan terdesak UMNO ni boleh check kat sini: http://prkn31baganpinang.pas.org.my/index.php?option=com_content&view=article&id=157:kecoh-lagi-pemuda-pas-ditetak-dengan-parang-&catid=25:berita-terkini&Itemid=53

Ini bukan drama swasta yang mcm si gagak azeez tu cuba buat. Tapi ini kenyataan yang melibatkan nyawa manusia. Pada UMNO nyawa rakyat biasa ni amat murah.. memang akan hancur UMNO.. itu memang pasti InsyaAllah..

mohd azhar said...

aleevad..hellooooooooo.dah pegi mana pulak dah?nak gei mabuk balik ker??huhuhhuhuuhh kalau ilmu x penuh didada jgn dok gaduh nak menyalak org la.tue la dasar umnongko...pengikut metallica.mentaliti org2 yg dilahirkan dibawah cara dan mentaliti org umnongko...cuba la jadi great follower of yusoff islam ker..ada la jugak gaya nak membersihkan hati tue...

Anonymous said...

Ini mesti kerja beruk K.J. a.k.a ketua mat rempit. mat rempit ni di upah oleh beruk KJ kerana mat rempit ni kebanyakkannya kaki gian dan kaki mabuk. dapat RM50 dah kira besar dah tu. So ape lagi peluang ini di ambil oleh ketua samseng beruk tu.

aleevad said...

Chot....dia memang tak kacau mak ngah aku...mak teh..mak cu...mak yong...memang semua dia tak kacau..

Tapi, dengan Hatinya yang busuk dan suke fitnah tu, dicampur plak pasal dia layan Backstreet Boys... aku benci tengok orang-orang Melayu macam kita ni bergaduh... Kau baca jek sume komen, hanya kerana berlainan fahaman politik, boleh merosakkan satu bangsa yang bernama Melayu... TP ni aku anggap macam Salman Rushdie...patut mati jek...

But I take it positively, aku bukan penyokong tegar UMNO, PAS atau PKR...Aku bersyukur Allah bagi aku otak untuk berfikir, dan aku gunakan sebaik-baiknye...Tapi, si TP yang Busuk Hati ni, menggunakan otak untuk menghancurkan orang Melayu...semata-mata pasal dia digajikan with a very handsome figure oleh PAS...

chot said...


alevad...btol ka?

kalau tak kaco mak sedara hang...baguih la...


cam ni le...hang bleh percaya...hang bleh pilih tidak percaya pada PERISIK RAKYAT

so hang pikiaq le yang mana btols..

tp yang aku dok geram ni...hang bagi alasan pasal metalica dgn nak call mahal tuu buat aku terganggu emosi aku...ahahhaha

kalau nak buat bodoh..biarlah nampak cute skets...

awat...

ko ni geng kuda longkang ke?

Najis Razak said...

aleevad..
ada beza antara Melayu jahat dengan Melayu baik.. aku tak sanggup nak berkawan dengan orang jahat.. rasuah.. samseng.. munafik.. dsb. tak kisahla apa bangsa dan agama orang tu. Dia orang melayu ke.. india ke.. cina ke.. islam ke.. hindu ke... kalau perangai macam setan, itu lah musuh utama yang patut kita perangi.

Anonymous said...

chot...aleevad geng gua jgn la usik die sgt......huhuhu

@L said...

x boleh pakai alasan aleevad..
bengong..dah kate leh wat pilihan..
komen pasal artikel dah la..nk komen bentuk rupe org..tue kjadian tuhan..
x dalak aku tgk komen ko kat blog umno yang terang pasal perkauman..hampeh

Anak Lenggong said...

Kah kah kah...bambar budak tu kat mana diaorang angkut ..ada 3 tajuk dan cerita berbeza daripada gambar budak tu TP kata diserang oleh pemuda bermotorsikal..sya omel kata diserang oleh 100 orang dan ummi pulak kata diserang sewaktu puak umno meruntuhkan kemah pas..so sesap yang belajar ilmu kebal boleh laa cari budak tu sebab kena kejar ngan parang oleh 100 orang cuma nampak serupa lebam saja..dan darah tu nampak banyak tapi luka takde ..serupa dicurah dengan pencelup jee..turun laa reramai kat pd tu pegi kat hospital lawat laa pemuda tu kah kah kah...

Isu sebenarnya si TP ni buat begini disebabkan ceramah PAS di bagan pinang tak mendapat sambutan daripada penduduk setempat so dengan cerita yang direka ni akan menaikan semangat penyokong jumud pas untuk datang ka bagan pinang so nanti ramai lah yang imported pas yang hadiri ceramah pas kat PD...so dia boleh laa bernafas sikit sebab dia boleh ulur uncang mintak derma...pulusss ooiii

blues untuk rakyat said...

halamak.....

lepas tu cakap bukan orang UMNO la.... bukan orang pas la.....

konon2 nya memperjuang kan melayu..

phutuihhhh......


pegi mampos dengan bangsa melayu yang jenis celaka macam puak UMNO....

blues untuk rakyat said...

bangang punye anak lenggong...

hang p suruh mak hang p pukul kepala hang dengan tukul besi sampai berdarah.....

lepas tu suruh mak hang abik gambar hang...

hang tengok sendiri gambaq hang tu nanti......

nampak luka tak.....

Najis Razak said...

BUat Anak Lenggong,
Sekurang2nya ada jugak nampak gambar luka berdarah.. yang aku heran mana pulak gambar si azeez gagak kena pukul. Walaupun dah dioffer ribuan ringgit tp xde jugak org yang bole provide sbb mmg kejadian tu x wujud pon. Yang aku pelik skang ni UMNO ni makin menjadi2 perangai samseng dia. Aku rasa puak2 sial UMNO ni dah dapat hidu yang dorang nak kalah.. semua cara x jalan, mula la nak main kotor.. biasanya macam tu lah perangai UMNO.

@L said...

bodoh anak lenggong nie...
tadi nak bukti..dah terang2 ada bukti..biar polis siasat tipu ke ape..klu betul tue mmg pergaduhan..minta maaf la ko kat cnie..p polis leh caya ker?isk2

mohd azhar said...

mana alaveed nei..?dah bertukar jadi anak lenggong ker?dah td nak bukti,TP dah provide bukti pastue senyap,pastu mai pulak anak lenggong kata bukti tue tipu..hanpa nei mmg puak jumud umnongko la.kalau dah pemimpin hangpa kata "bukti tue tipu" hangpa pun kata "ya, tue semua tipu" come on la..fikir la sikit..dunia tanpa sempadan,maklumat dihujung jari.jgn dok ya ya ya ya ya ya ya saja..dasar umnongko

Anonymous said...

to mohd azhar
apa yg TP providekan?setakat letak no fon alahai....tu poyo namenye lagak gantle.....

LanaBulu said...

kesimpulan : Tahniah utk TP!!!
Pasai apa:?
Ahli/penyokong umno adalah followers utama blog kamu.
Bukti?: Komen yg diberikan adalah dari mereka mula2 sekali.
Cayalaah TP!!!

lurus said...

aleevad ko xyah ler tetiba jadi mcm org baik. td punye bagus hang pulun TP. klu ko nk tahu skrang orng melayu dh x berjuang atas nama bangsa lg tp berjuang atas nama agama paham!!! klompok umnongok jer yg sibuk brjuang atas nama kaum mcm ko. jd x yah ler ckp ko bukan ahli umnongok yg totok...

Anonymous said...

WOI BABI NEGARA=BN
JGN CABAR HAK RAKYAT
BN=BANGSAT NEGARA
BN=BABI NEGARA
UMNO=UMAT MUNAFIK NOMBOR ONE

Anonymous said...

Dah blog pro BN tak laku...

Tu yg dok menyemak kat sini...

Anonymous said...

la...lala..la..laaa...lala..lulu

matstimketum said...

salam semua,
aleevad dah berjaya di'turn-over' kot?

CHAIRMAN KAGA said...

SIAPA ALEVAD NI? ADAKAH DIA TU SPECIS BACUL. BERANI DIA MENGHINA MAHAGURU TOPENGPERAK! CILAKO KAO. CHAIRMAN KAGA DAN ANAK JUAKNYA AKAN MEMPERTAHANKAN MAHAGURU DARI SERANGAN BLOGGERS PENCACAI PUAK HARAM JADAH GEROMBOLAN united malays national organization YANG BERKEPALAKAN MAHLUK JIJIK BERNAMA PARPUKARI!

Anonymous said...

bro, anjing mana ni dok menyalak kat blok kau...call mpaj suruh cont.tangkap..keh keh keh


i'm no king

Anonymous said...

sial nye bdak2 umno nie..nk tunjuk gengstre dtg ramai2 lawan dgn sorang dua je...gambar petugas PAS kena tetak dgn parang dah keluar..tue bukti diorg kena pukul,x macam si mamak gemok tue..satu kesan pun tarak!

Anonymous said...

Geng Umno dah mengamuk. Itu tandanya depa dah nak kalah. Takda jalan lain dah. Kesiannya.......... hu hu hu

Anak Lenggong said...

KAH KAH KAH...NAK TERGELAK AKU ..WEI TP@TAGEN PUNGKOQ KALAU NAK BUAT DRAMA SEBABAK TU BUAT LAA REAL SIKIT NI MAT REMPIT TONGCANG MANA KO ANGKUT SURUH BERLAKUN..BAJU ADA KESAN HIRISAN TAK KESAN LUKA TARAK..PUYOOO KEBAL BETUL BUDAK NI..LAGI SATU KALAU KO NAK NAMPAK DARAH TU GUNA LAA DARA BABI..JANGAN GUNA PEWARNA..TAK NAMPAK REAL LAA..

TETAPI ISU SEBENARNYA TP@TAGEH PUNGKUQ NI NAK MENYERU KAUM KERAMAT IMPORTED DIA DARI PADA LUAR SUPAYA DATANG KE BAGAN PINANG NI RAMAI2 SEBAB KAT CERAMAH PAS DISETIAP MALAM TAK MENDAPAT SAMBUTAN DARIPADA PENDUDUK SETEMPAT..SO DIA NAK ULUQ UNCANG DERMA TAK BERAPA SEN PUN YANG DAPAT..DISEBABKAN TAKUT SURU MISS..DIA MENGHARAPKAN IMPORTED PAS DARIPADA LUAR SUPAYA MEMENOHI CERAMAH PAS..SO MASA TU DIA BOLEH BUAT KUTIPAN LEBIH LAA SIKIT...

GATE 13 said...

heh...memang sah puak PEMUDA UMNO nie...kalau tak pun mungkin budak2 rempit@pukida yg di taja UMNO,,,confirm!!Mcm geng kongsi gelap pulak aku tengok..aku nak pesan skit kat budak2 hingusan yg tak beradab tu...hutang darah dibalas darah...hutang nyawa di balas nyawa...setakat nie kami bole bersabar lagi..jgn cabar kami lagi..pikir siket kita sama2 melayu!!

Anonymous said...

Pencacai Umno sangat suka membuat perkara yang beroleh pahala termasuklah menyokong geng pembelasah orang ramai.

Anonymous said...

Anak lenggong ni memang perangai dia macam babi-babi hutan yang banyak terdapat di lenggong. sondol sana sondol sini, macam juga di blog ni asyik menyondol tak tentu pasal pasal nak jaga bontot Najis Monggolia.

HangNadim said...

Memang macam ni ler mentaliti barua-barua UMNOBN, otak tak der kualiti macam mamat lenggong ni jenis otak terlebih oksijen. Apa benda pun dia anggap lawak. Bini PM dia pi upah polis bom orang monggolia pun dia rasa lawak. Isa Samad pendek haram jadah kaki rasuah tu pun dia pandang lawak (sebab Isa tu pendek kot). PM dia ada skandel dengan artis pun dia anggap lawak.

Woit Bingai!! Kalau pun mamat yang kena tetak tu berlakon nko patut respek dengan dia ler bodo. Sebab dia berlakon jadi pemuda kebal (bukan macam hang ... bebal) yang kena tetak & tibai dengan orang UMNOBN yang gila dan babi sampai baju dia koyak dan ada kesan darah ... lakonan real dan plot cerita dia pun bagus. Bukan macam barua parpu Azeez yang cakap dia kena belasah tu. Bodo dan tak reti nak belakon. Kata kena belasah ramai-ramai, baju pun tak koyak, kesan lebam pun tak ada --- auta karing siap pakai haram jadah kat tengkok (leher dah lah pendek -- ni baru lawak) sebab ada reporter nak amik gambar. Woit!! Lakon Azeez parpu tu baru ler lawak, bodoooo!

Anonymous said...

woi ank lenggong bodo lbh drpd kerbau hg belajr tg mana bodo tahap ni ha..lenggong hg dok tg mana bg tau aku nk p cr pekak badak sgt ni x kan org nk blakon syok2 mcm tu ...klau dato' putera pukimak tu boleh la haram x kena pa mengadu kt org mcm pondan aku ingat la dato' pukimak ni qeja dok tahan juboq d A/S kot dulu2 ni cis bangang tahap cipan la hampa puak UMNO kecian pas 2 p cr bdk2 rempit yg x sekolah dok buat kacau apa punya bodo lah hampa ni mmg aku rasa hampa puak UMNO ni jenis bodo dgn jahat dr kecik lg takut kalah p/raya buat kecoh ...x pa hampa nk gaduh sgt no hampa tggu puak kedah plak p cr hampa d sana dgn org tua bleh la belagak berani puihhhhh bngsa UMNO penakut sembang ja deras ... masa nk mampuih ni mengucap sebut nama UMNO no...

TAKUTALLAH said...

Anak Lenggong said...

MALAS AKU NAK ULAS ..MANA LAA DIANGKUT MAT REMPIT BERTONCANG..NI..MEMBAR SEBALUT TP@TAGEH PUNGKOQ KUT..KALAU NAK BERLAKUN TU BUAT LAA REAL SIKIT KAH KAH KAH...SEBENARNYA ISU NI DIBUAT DISEBABKAN CERAMAH PAS DI BAGAN PINANG TAK MENDAPAT SAMBUTAN DARIPADA PENDUDUK SETEMPAT..SO TERPAKSA LAA BUAT PROVOKASI SUPAYA PENYOKONG TEGAR DAN LEMBU DARIPADA LUAR KAWASAN DATANG UNTUK MEMENUHI CERAMAH PAS...SO KALAU RAMAI BOLEH LAA DITUNJUK KEPADA PENYOKONG NYA BAHAWA PAS MENDAPAT SOKONGAN DARIPADA PENGUNDI..LAGI SATU..PARA BLOGER UPAHAN PAS DAN KEKERINGAN PULUS SO..KALAU RAMAI IMPORTED PAS TURUN KEBAGAN PINANG BOLEH LAA DIULUQ UNCANG UNTUK KUTIPAN DERMA...

ME SAID.....

.....xpayah nak megarut la Anak Lenggong....hipotesis yg xbermakna dari kau tu...buat adik aku yg umur 10 tahun ketawa aje.........lu pikiq la ...melayu sama melayu pun nak berbalah jugak ka??..Dalam bnyk2 kes..puak2 parti dokongan kau tu yg mula dulu..biasalah pemimpin parti yg kau dokong nie sumenya mcm sampah..ada yg perasuah..pemakan rasuah,perogol,penipu(cth:AJIZ),si putat-belit,si pengadu domba,PEMBUAT FITNAH,perompak,SAMSENG dan bnyk lagi..dalam bnyak2 amalan@budaya negatif yg disebutkan tu...budaya samseng yg dipelopori oleh sesetengah pemimpin parti sampah kau tuu..btoi2 mendapat tempat di hati para pengikut parti lu skrng dan ramai yg berkiblatkannya!! ..buktinya lihatlah apa yg berlaku skrng.budaya samseng sudah bermaharajalela ..ini sume cth dari pemimpin la nie!!!!Pemimpin dah mcm DAJAL...pengikut mcm setan!!PEACE!!

Anonymous said...

Kita mesti sokong calon amanah. Umno sangat amanah dan tidak pernah rasuah. Ya Allah! hancurkan perasuah................