"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, March 07, 2009

Dalam Proses Kemas kini... Sabar Geng...

Reactions: 
Aku baru sampai rumah. dalam proses nak update blog. sat ni aku masukkan gambar-gambar sepanjang perhimpunan PPSMI siang tadi... sabar geng...

Kome layan si zali tu dulu... makin kome layan, makin BANGANG nampak si zali tu...

Seronok tengok orang BANGANG ni... muka depa tebal... macam juboq lembu...

"I don't need sex... the Government Fuck's me everyday..!"

6 comments:

realaduka said...

zali ni lah yg menyalak kat siasah, klu tak puas hati tentang posting kat blog ni bolehlah berambus dan cari blog yg satu kepala dengan hang tu zali , takde yg suruh hang datang sini!!

Anonymous said...

sape zali? Meh gua jolok @$$hole dia dgn buluh, bg juboq dia jd cam lubang hidup najees tong rosak.

kulupSakah said...

janganle marah kat zali,
dialah penghibur kita kat sini..syok ape perbodoh2kan budak bingai..rasa macam dunia ni indaahh je..

cuping merah said...

aku sokong kata2 kulup sakah
adanya orang macam zali ni bertambahlah ilmu untuk berbahas
jangan bimbang tk lama lagi si mamat zali ni akan menjadi penyokong setia pr

cuping merah said...

aku sokong kata2 kulup sakah
adanya orang macam zali ni bertambahlah ilmu untuk berbahas
jangan bimbang tk lama lagi si mamat zali ni akan menjadi penyokong setia pr

Anonymous said...

si zali tu... aku dh cabar kejantanan dia dedah identiti dia.....sbb dia kata kenapa si yb pr tak terima bertumbung dgn si polis diBN...bukan di raja.....
sekarang kita semua cabar dia....!!!!
kalau dia tu anak malaysia....kalau lah berbangsa tulen melayu tanah yg sebenarnya ...bukan kaum pendatang melayu dr seberang......wahai si zali pengecut....