"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, March 31, 2009

Maaf: PerakExpress Tergendala Buat Seketika - malaysiakini

Reactions: 
Salam buat semua pembaca, pelayar dan peminat laman web Mat Saman Kati iaitu http://perakexpress.com/www/. laman web Perak Express tidak dapat diakses buat sementara waktu kerana penggunaan bulanan bandwidth telah mencapai paras maksima malam semalam.

Lonjakan pelayar yang amat luar biasa sejak berlaku Krisis Perlembagaan di Perak telah membuatkan server tidak dapat menampung jumlah pengunjung dan hal ini sedang cuba diselesaikan oleh pihak webmaster PerakExpress.com.

Dijangkakan masalah ini akan dapat diselesaikan menjelang pagi esok. diharap semua bersabar dan ribuan maaf dari pihak PerakExpress.com atas kesulitan yang dialami.

Walau bagaimanapun, sebarang perkembangan terkini akan disalurkan melalui laman-laman web dan blog rakan-rakan BloggersNetwork@Perak.

Terima Kasih.

2 comments:

OEE said...

This Account Are Temporary Close Due Overload Usage/Spamming Issue....

zali said...

confirm sebab overload...

bukan sebab umno sabotaj ke nih?