"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, March 31, 2009

UMNO/BN Kempen Untuk Israel Di P-059..? - malaysiakini

Reactions: 
Ni kalau aku cakap UMNO/BN ejen Yahudi a.k.a Israel hangpa tak percaya. orang UMNO/BN pun mesti maki aku macam biasa, tapi cuba hangpa tengok bendera dekat bawah ni lepas tu korang bandingkan dengan gambar dekat bawah sekali.

Apa beza 2-2 gambar dekat atas dengan bawah ni..? bucu 6 dah sama... kaler biru pun ada sikit sama... tapi UMNO/BN punya ada tambahan keris.

Yahudi Melayu kot..?

Gambar ni aku cilok dari blog Amin Iskandar. lepas ni aku nak pi ronda nak tengok ada lagi ka tak dak menatang ni dekat situ... oit... lupa nak habaq... lokasi menatang ni dekat Bukit Gantang...

12 comments:

gOdFeLLa said...

Ini Star of David ni
Memang sah bintang yahudi

Sakuragi said...

Ini mungkin budak-budak umno mat rempit yang tersalah buat benda ni kot.... depa ingat nak buat senjata "ninja" yang boleh baling-baling dari jauh tu.... tapi tak sangka ditakdirkan Allah berbentuk macam bintang The Star of David orang yahudi laknatullah.

Mungkin itulah petanda yang hendak ditunjukkan oleh Ilahi.... hmm, fikir-fikirkanlah.....

Soalan: Ada kemungkinan tak nanti orang umno yang nampak gambar ini akan bertungkus lumus pula untuk membuat Star of David menggunakan lambang bulan pas, bulan sabit pkr, dan roket (ke bulan) dap? (pastinya lambang PR ialah Bulan - semuanya ada kaitan dengan bulan)

me it`s mie said...

ehm....kreatif gak mamat umno ni...

OEE said...

gambar yg kat bawah takleh tengok....

cuping merah said...

apa bezanya israel ngan amano?

Anonymous said...

same je kot!!

Anonymous said...

Salam sahabat, pangil airel sharon jd penasihat UBN. lepas tu tambah lg satu parti komponen BN iaitu Rarti Likud.

Kumbang said...

salam bro,
tak ada kena mengena..

Tungaklangit said...

salam

dangkalnya fikiran kamu sekalian

benda yang tiada kaitan dengan yahudi pun digunakan bahan politik

macam mana pemimpin begitulah pengikutnya

soklan said...

BANGANG sungguh lu ni tongaklangit oii, sah2 kalau bucu 6 bintang tu lambang yahudi laknatullah..hehe marah sebab terase tersokong parti komponen yahudi (UMNO la tu) ker?

Tungaklangit said...

salam

Allah tidak melihat kepada perbuatan kamu tapi Allah menilai kepada niat kamu..


saudara soklan: bersangka baiklah sesama Islam, jangan menuduh sebarangan.. tak baik..
hanya Allah yang mengetahui kenapa lambang itu sebegitu..

kenapa perkara sekecil kalaian nak jadikan isu? sudahlah

bintang itu bukan lambang parti yahudi ianya adalah stars of david (nabi Daud) Nabi Daud juga seorang Islam, kenapa nak dikeji lambang sebegitu?

buatlah benda yang berfaedah sikit..

salam

Samudera Tinta said...

Bro, tak baik ko menyamakan UMNO dengan zionis Israel.

Mana sama. UMNO kan lagi teruk dari Israel!!

Bro, ubah tajuk entri tulis Israel Kempen Untuk UMNO/BN di P059. Baru adil dan betul!