"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, March 12, 2009

SMS Dari Hamdan Taha - malaysiakini

Reactions: 
Aku bangkit pagi tengok ada sms masuk, ada geng forward.
  • Salam sahabat, nak minta tlg panjangkan kepaada teman2 supayaa mereka dapat hadir ke program penjelasan sebenar dari Yb kapt(B)Osman Jailu pada jam 10.30 pagi,besok 12hb bertempat no 96(padang)jalan mat kassim,kampung Air Kuning,taiping,turut akan hadir ialah Yab Menteri Besar,daripada Hamdan taha.
Lol... program buat hari khamis pagi, kalau berani buat la hujung minggu. bangang-bangang ni tak tau ka hari khamis pagi orang ramai kerja, kena carik duit nak tanggung anak bini. bukan macam hangpa, tak kerja pun tak pe.

Lompat dapat duit, lompat dapat duit, lompat dapat duit..!

Bingai sungguh..!

9 comments:

akira said...

kalau ambik cuti esok pun tak apa. kurang2 dapat baling kasut buruk barang sepasang dua.hehehehee....

akira said...

tak pun dapat la rm50 ngan kain pelekat sorang selai.....
selalunya macamtu la kalau program anjuran UMNO laknatullah.

PemerhatiMuda said...

standart la tu, taktik la katakan..diaorg leh kerah org kerja kerajaan ntuk meramaikan mjlis time waktu kerja pun..mn ler diorg berani ngan kuasa rakyat..Takbir!!

Anonymous said...

Mintak sapa yang ada kat tempat tu story kat kita orang Osman Jailu labun pasal apa tu...

isteri rosmah c4 said...

ramai ke yg menjenguk program lompat si katak lompat tuu...tolong story sikit.

Aku harap ada yg baling kasut kat katak-katak tu

Anonymous said...

Hamdan Taha...........Hamdan Taha..... macam biase dengo ni........ ghasenye antaghe geng 10 budak Itam dulu ni....... dah jadi oghang kuat Zambri mamak.....

YB (Yang Bengang) said...

hamdan taha orang adil masuk umno dapat banyak duit..yeah...jadi set pol zamby kadiak. kenang jasa sebab bw izam masuk umno. Gang ni adalah gang yang dah jadi kaya. kaya tapi khianat. Sekarang ni ni hamdan ni brokar.em...banyaknya duit. Man jailu pu kaya gak. Yang paling kaya ialah Allah. Kita tunggu parapengkhianat ni di akhirat. Moga mereka semua bertaubat. Jangan kau carai harta bertimbun...carilah as syafie..al ghazali. Undilah PAS di Bukit Gantang. Tolak BN bersama kuncu-kuncunya.

Anonymous said...

YB... diorang ni mana tahu akhirat, bagi diorang dunia nilah Syurga...

Anonymous said...

Katak2 je cuti hari khamis...hehe...korang jengah le tengok...idea baling kasut tu aku setuju sangat2...biar dia tau rasa! Betapa hinanya orang yang mengkhianati bangsa sendiri!