"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, April 05, 2009

Ada Lagi Gambar Best...

Reactions: 
Aku nak keluar sat... karang aku update lagi... ada lagi gambar best hari ni... hangpa sabaq...

Tapi dalam banyak-banyak, yang paling best ialah gambar dekat bawah tu...

Mekasih... chow...

Karang wa cilok balik.

11 comments:

Anonymous said...

saspen..saspen..saspension

dag-dig-dug

eheh

Sakuragi said...

uih suspen.... kali ni ambil gambar DYMM Sultan Azlan Shah lak kuar tunjuk pamplet yang sama.... sure terkencing Najib menengoknya....

akira8047 said...

sementara dok layan suspen.
mai baca kat sini.
MUNAFIK!! baca...renung...dan nilai...

Anonymous said...

ada sesapa tahu kenape TKO xboleh access?

Anonymous said...

mlm tok guru ngan nizar turun bukit gantang ye?de live x?

zainulfirdaus said...

http://manjongmari.blogspot.com/2009/04/prk-p059-pesanan-pm-dan-tun-pak-lah.html
gamba nie pown best

Anonymous said...

السلام عليكم..!
توڠاكلاڠيت اڤ خبر..؟
لاما تق باڬي كومين....كناڤ..؟

soklan said...

anon 1130, tungaklangit dh join PR kot..insaf maa tgk apek pun sokong PR..hehe

Daeng said...

Sdr Ngeh adun telah membacakan sepotong ayat suci AlQuran dalam pelat Cina... Begitulah dalam kita bertungkus-lumus mengejar satu matlamat dunia kita sebenar telah berjaya meraih bukan sahaja satu kejayaan malah kita telah berani memulakan beberapa kejayaan yang lain...Taniah dan Takbir ..Takbir ..Takbir...(Banganyaaaa!!!)

Anonymous said...

aku rasa dia baca lebih bagus dari org UMNO baca nama ja Islam ngaji quran tak reti, pastu sesukai ati bg fatwa boleh jd pelacur kalau darurat akai ada ka? tu tera org yg alim agam tu kalau yg kaki ampu sana wa ampu sini haram tak reti langsung...betui dak aku cakap? kalau tak betui tolong perbetulkan hahaha...

Anonymous said...

Salam...tahniah ana ucapkan kpd YB Nga kerana menghayati Al-Quran. Walaupun tersilap menyebut nama Surah tersebut. ayat yg di baca oleh YB ni ialah dari Surah Al-Nahl awalan ayat ke 90:-

"Sesungguhnya Allah menyuruh berlaku adil, dan berbuat kebaikan, serta memberi bantuan kepada kaum kerabat; dan melarang daripada melakukan perbuatan-perbuatan yang keji dan mungkar serta kezaliman. Ia mengajar kamu (dengan suruhan dan laranganNya ini), supaya kamu mengambil peringatan mematuhiNya"

kpd puak2 umno yg jahil lagi sombong...ana nak cabar antum semua!!
kalo pandai sgt bab Al-Quran sila jawab soalan ana ni!!
pada waktu bila ayat ini sering di baca di seluruh pelusuk malaysia??? kpd puak2 UMNO yg kononnya memperjuangkan Islam SILA JAWAB!!! JAWABBBB!!!