"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, April 05, 2009

Gambar Yang Menggugat UMNO/BN Bukit Gantang (ii) - malaysiakini

Reactions: 
Sambung dari bahagian (i) tadi... lepas aku snap sekeping, apek ni reverse masuk kedalam. aku ingat dia nak menyuruk sebab tak nak gambaq dia kena rakam, rupanya dia pi ambik satu "benda" dekat dalam, lepas tu dia keluaq balik sambil dok tunjuk "benda" tu dekat aku..!

Apa "benda" yang apek tu ambik dekat dalam dan apa "benda" yang apek tu tunjuk dekat aku??? (aku terpaksa padamkan "benda" yang apek tu tunjuk dekat aku dalam post ni... objek tersebut akan ditayangkan dalam post seterusnya... sabaq...)

Bersambung dalam post seterusnya... tunggu jam 9:30 malam... saspen lagi nih...

8 comments:

soklan said...

gambar nizar?

AnakWarisan said...

Gambar chua soi lek ke?kahkahkah.

realaduka said...

duit

sEmut said...

keris? kah kah kah

Anonymous said...

gambor bik mama!

matjambu.

AnakWarisan said...

Dah pukul 9.30 malam ni.

cuping merah said...

bendera pas kot..
atau gambr tok jib terbalik..

MoSE said...

Assalamualaikum...

Saya dah tengok.. gambar dato seri Ir Nizar.

Kat forum utara online ada keluar...

sori tak suspen lagi...

wassalam