"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, April 06, 2009

Pengundi Atas Pagar - malaysiakini

Reactions: 
Hidup PAS...!!!
Hidup Perak...!!!
Hidup Malaysia...!!!
Hidup UMNO...!!!
Hidup Barisan Nasional...!!!
Hidup PKR...!!!

Adeis... macam ni punya orang pun ada ka..?

12 comments:

soklan said...

puak atas pagar ni musuh dlm selimut, mana parti bodek lebih sikit, dptla utk diorg.

akhirat esok ada 2 jer, syurga neraka, takde nye atas pagar..harap boleh fikir ye, encik/puan atas pagar..

sokong Islam = syurga
sokong Sekular = neraka

lokun said...

semua boleh = takde prinsip hidup

Kyro said...

satu keluarga org malaysia,.. dok kat perak... tapi ibu PAS, abah UMNO-BN, kakak dgn abg PKR... yang mangko, abah lah... sebab dia sorg2 jer UMNO-BN

Anonymous said...

haha...ni sekadar pengumpul bendera2 je ni....
mcm bdk2 skolah kt tempat aku je...pasang bendera kecik byk2 kt basikal...PAS ada..ameno ada..PKR ada...mcm2 ada...
haha

Anonymous said...

Ni sah puak2 Freemason..

Bosnya NAJIB Antantuya.

MujahideenFisabillillah said...

Saya rasa keluarga ni memang sokong pakatan rakyat.Tapi yang bendera umno-bn tu buat jadi selimut je kut.haha

Anonymous said...

Aku rasa dia berniaga jual bendera2 yang tengah hot sekarang nie.. Pandai gak kepala otak orang tu..huhuh

pengliporlari said...

aku rasa dia ni memang najib punya olang!one(1)malaysian...formula one pun tak abis race yang tu pun najib bagi piala..bagi tapak piala dah la!sebab race sekerat je

cuping merah said...

terus terang aku katakan aku dulu pun camni gak..
sebelum ini aku memang penyokong kuat umno tapi pada tahun dsai kena terajang keluar dari umno dan tuduh liwat dan bermula pada hari itu aku tidak mempercayai umno lagi tetapi masih sayangkan umno.
pada piliharaya 2004 aku gantung semua bendera sebab aku tk tahu mana satu parti yang betul..dan aku tidak mahu memangkah mana2 parti yang bertanding waktu itu,parti umno yang aku percayai telah rosak dek gila kuasa dan harta..
sehingga tahun 2006 baru aku mendapat maklumat jelas mengenai parti islam semalaysia setelah melayari internet.... dan bermula dari hari itu aku sudah menjadi penyokong setia pas

untuk selama lamanya..

Anonymous said...

orang macam ni kalau kat bukit selambau dia pangkah 15 kali pasal ada 15 calon....
boleh masuk nama kat guiness book of malaysian record

koyengtempur said...

aha...contoh ni ada kt keramat au2..tp org tu mmg gila babi sket...yg dlm gambo ni aku xtau la, tp bg aku jiwa dia merdeka sbb berkemungkinan dia pikir "ikut kepala abah aku la nk pasang bendera ape". Tp jiwa merdeka tak berprinsip pun tak gune gak. Tp kalu ikut prinsip yahudi pun x gune gak.

dari koyengtempur yg menumpang kasih blog ini menentang 3pm

tepung-gomak said...

salam..minta izin nak letak pic ni kat myblog...tanks..