"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, April 06, 2009

Nizar Calon "PKR" Bukit Gantang..? - malaysiakini

Reactions: 
Klik Gambau Untuk Imej Besau.

Dato' Seri Ir Nizar Jamaluddin Calon "PKR" Parlimen Bukit Gantang??? PKR? hah..? PKR?

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Bingai tak habis..! klik dekat [sini] kalau nak baca artikel penuh "goBlog" ni...

Sambung gelak...

Hah? Nizar calon PKR..?

Wakhakhakhakhakhakhakhakhakhakha...!!!

23 comments:

soklan said...

wakakakaka...kah kah kah kah kah kah kah..khak khak khak khak kahk...uhuk uhuk uhuk uhuk terbatuk2 aku gelak..adoi sakit perut,...awat ko keluarkan berita lawak BANGANG wal BINGAI ni TP..lawak sungguh..kah kah kah kah...(org lain tolong sambung..)

Anonymous said...

nama blog pun lahabau...

Anonymous said...

kah,kah,kah.....................tergelak sampai keluar air mata. woi zambri woonek teh tarik satu, roti banjir.
tahap penulisan keluaran sekolah kangkong.

matstimgile.

jinbara said...

salam...
hahahahahah orng bodoh je yg tulis mcm tu...tu la orng srh pg belajar lu ponteng sekolah so kan dah jd bebal...nama pun dh lahabau mmng lahabau la orng nyeeeee...kcl2 x nk mampus dh besar m.yusahkan orng jeeeeee...orng nk tls blog lu pun nk tls blog tp bodoh nk mampus tahan cipan...huhuhuhuu

Anonymous said...

kahkahkah..
lawak+bodoh.....

geng jahat said...

salam,

orang kedah kata ini dah tahap bengong....tak baca paper,tak tgk tv nih.......

inagt pembangkang asaja tak tgk tv......org bn tadak tv kot.....

muahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

laaaaa...darjah berapa budak ni....hish...nak tulis tak tau fakta dan takde fakta...mesti darjah satu ni...ish...adik...jangan campur politik...nanti lidah kontot marah....

mountdweller said...

Sipenulis ni gila, mamai atau otak terbalik ker? Kalau tidak tahu/bodoh, tak payah tulis. Nanti terserlah sangat kebangangannya.

Anonymous said...

Tuan punya blog lahabau = Seketurunan LAHABAU mangkok tandas

n said...

t-bee 3, t-bee 1, t-bee 2 ngan angkatan2 nye x wat laporan live ke mase penamaan calon arituh?

wakakakakaka.....

Anonymous said...

lawak....sungguh no.... lahabau sungguh no.... bengong sungguh no.... ni mesti bebudak najib ni....

pengliporlari said...

ismail pun bukan calon bukkit gantang,tapi dun danok,takkan taktau dia kan orang tempatan siam..sebab tu dia dipilih.ma'el ni dia tau susah payah penduduk yang ada kat kaki lima dok tayang peha & dada..nong..nong..tip..tip..ribbmidai..

Anonymous said...

Kawan-kawan,

Kalau korang perasan, mamat bernama AnakWatan tu tak habis-habis beri komen yg panjang berjela-jela dalam laman goblog tu...nampak sangat dia gian nak mengutuk belakang tabir...

aku tumpang gelak kat sini, boleh kan?Bolehlah..

KHA!KHA!KHA!KHA!KHA!KHA!..LAHABAU BETUL LAH DIA TU..KHA!KHA!KHA!

Sakuragi said...

dah sah sah owner blog tu belajar sampai tahap profesor tu, sebab tu pandai sangat.

hahahaha..... geli hati eden....

Anonymous said...

Bodoh macam lembu la budak Lahabau ni ...kaki bodek Org2 UMno kot..nak tumpang gelak la..Lahabua punya budak Kohkohkhohkohkhohkhohkhohkoh

Anonymous said...

ooooo...dia bukan pkr...tapi DAP lah.....langkah mayat saya kata kapal celaka....dan dia sokongggg...mana ada transkrip nak bina negara islam....kah-kah-kah-kah..pas lugi manyak ooooo

Anonymous said...

betul2...anakwatan tuh dok komen manjang.. gian nk menulis kot..

pemerhati sepi said...

tu ler kalau asyik buat fitnah, cakap tak suka pakai fakta, kurang membaca, camni ler akhir jadinya...

Anonymous said...

hanpa ni buat lawak aih.. sampai x ketahuan kepala ekoq..nk jd blogger konon.. calon parti mana pun x tau..mangkuk hayun.. lahabau nama pun..kategori barua alias haram jadah la ni

Anonymous said...

baca link nih masih nak sokong Nizar, PAS, DAP dan PR? sedarlah anda di perguna oleh PAP

http://tunjanglangit.blogspot.com/2009/04/pertanyaan-kepada-ahli-dan-penyokong.html

Bukti sumbangan negara zionist dari citibank...link ini http://www.masterdedah.com/2009/04/penyata-akaun-pkr.html

momotaro said...

wakakaka... bodoh tahap bebal tol la... Nizar calon PKR? wakakakaka...

dino_yp@yhaoo.com said...

memang bodoh! nizar kan calon DAP. wakakakakakakakakakakakakaka

tuan-komrad said...

bingai..orang wat blog,dia pon nak wat..orang jadi cerdik..dia jadi bebal..macam penyokong umno dan seangkatan dengannya...