"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, August 20, 2009

Video Kenyataan Akhbar Yusri Isahak

Reactions: 

5 comments:

sorrytosay69 said...

tahniah aku ucapkan kt yusri ishak kerana berani tampil utk menyatakan bende yang betul..dan jgn plak puak2 umngok dtg bagi duit kt ko,ko trus ilang mcm2 yang berlaku sebelom ni...tp klu ko ikhlas nak menjaga maruah ko ngn family ko..tahniah aku ucapkan...lg 1 buat rohaizat..klu dah tau black list toksah la menggatai nak bertanding..bodo x boleh diajar

umnoKU bongok said...

kalu dlm umno nih aku x pelik..hampir smua depa tu seghopa dgn si rohaizat..yg sokong pun tolol serupa tu jugak..

Anonymous said...

UMNO MEMANG HARAM PARTY-HARAM

sorrytosay69 said...

bukan kate haram dah...mmg haram jadah...

Anonymous said...

KENGKAWAN YANG DIKASIHI...

korang perasan tak, TV3 suku tak de microphone depan saudara Yusri...Aku pun heran puak2 UMNGOK nie, tak paham benda yang terbukti depan mata, masih lagi Puak UMGOK nie Jahil dan percaya pada benda yang mungkar!!! Bila TGNA cakap sokong UMNO tak masuk syurga dorang marah...tapi kalau sokong kemungkaran boleh masuk syurga ke???? Pikir la sendiri!!!!