"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, January 17, 2009

Keputusan seawalnya dijangka pada jam 8.30 malam.

Reactions: 
Keputusan awal Pilihan raya Kecil Kuala Terengganu dijangkakan seawalnya akan diketahui pada jam 8.30 malam apabila pusat pejumlahan yang dipusatkan di Pusat Tarbiyah Pas Kuala Terengganu di Kuala Ibai dapat mengumpulkan semua keputusan penjumlahan di pusat pembuangan undi .

Pada masa ini penjumlahan undi sedang rancak dijalankan di pusat pembuangan undi sebelum ianya disahkan dengan rasminya oleh Suruhanjaya Pilihan raya (SPR) di Stadium Negeri malam ini.

Dijangkakan sekitar jam 10.30 malam keputusan rasmi akan diumumkan oleh SPR.

1 comment:

sepot said...

Tak sabar nak tahu keputusan dan tak sabar juga nak tahu jika PAS menang, ada tak isu pengundi hantu timbul balik?...