"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, January 17, 2009

Serah Tugas: Keputusan Terkini PRK P-036 - malaysiakini

Reactions: 
Badan aku tak sihat... aku nak pi klinik... mekasih untuk kengkawan yang rajin dok update dekat aku berita...

Mungkin lepaih ni aku tak dapat nk online... aku serahkan tugas-tugas update dekat rakan-rakan lain...

Korang boleh dapatkan keputusan terkini dekat bloggger-blogger bawah ni... klik je link depa tu...

Aku hantaq hangpa direct dekat depa... mekasih semua... mintak maaf, badan betul-betul tak sihat...

http://prkkualaterengganu2008.blogspot.com/

http://rockybru.com.my/

http://harismibrahim.wordpress.com/

http://mt.m2day.org/2008/

http://aminiskandar.wordpress.com/

http://dinmerican.wordpress.com/


http://zorro-zorro-unmasked.blogspot.com/


http://anakcucunabiadam.blogspot.com/

http://edyesdotcom.blogspot.com/

http://notoumno.blogspot.com/

http://myadha.blogspot.com/

http://politikbanjar.blogspot.com/

http://pemudakemehe1.blogspot.com/

http://skuaddunbatucaves.blogspot.com/


Tu la lebih kurang... lain-lain mintak maaf kalau aku tak ingat link blog hangpa...

Salam Perjuangan... TAKBIR...!!!

2 comments:

kurt said...

PAS menang...Alhamdulillah....takbirrrr.....!!!!!!

Anonymous said...

Topeng perak,
Mungkin pertukaran cuaca maka kesihatan kau dapat kejutan. Walau bagaimana pun aku doakan semuga kau cepat semboh.

PAS telah menang, semuga pakatan rakyat akan bertambah kuat dan sentiasa bermufakat antara satu sama lain.