"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, January 17, 2009

Terkini dari PRK P36 - Kuala Terengganu - malaysiakini

Reactions: 


Kuala Terengganu, 17/1/2009 , 5.00 Petang .

Liputan dari Peti Undi Kuala Ibai, DUN Batu Buruk,  SMK Sultan Sulaiman.

Dari hasil risikan, pemantauan dan penyiasatan kami, Sudah 4 penggal peti undi ini memihak kepada Pakatan Rakyat, bahkan dapat menampung peti-peti undi lain untuk memihak kepada Pakatan Rakyat.

Cuaca di Kuala Terengganu amat baik, panas dan berangin. Helikopter PDRM berlegar-legar di ruang angkasa memantau suasana pengundian.

1 comment:

manjungmari said...

Alhamdulillah.. Allah Huakbar..