"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, January 17, 2009

Peluang PAS untuk rampas Parlimen Kuala Terengganu cerah - malaysiakini

Reactions: 
Berdasarkan kepada peratusan keluar mengundi, dan jumlah pengundi yang membuat semakan daftar pemilih serta mood dan respon pengundi, PAS mempunyai peluang yang cerah untuk merampas kembali kerusi Parlimen Kuala Terengganu daripada BN. Peratusan keluar mengundi adalah sekitar 79%.

Sekarang ini proses penjumlahan undi sedang berjalan di semua tempat membuang undi dan keputusan penuh dijangka dapat diketahui selewat-lewatnya jam 10.30 malam.

No comments: