"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, January 06, 2009

PRK P036 KT: Waktu Bantahan sedang berjalan - malaysiakini

Reactions: 
SPR melalui Pengurus Pilihanrayanya bagi P036 ini telah menetapkan Waktu Bantahan bermula jam 10.00 pagi tadi.

Diluar Pusat Penamaan calon. penyokong dan pengiring calon PAS bagi P036 ini masih tidak berganjak walaupun panak terik.

Mereka tetap sabar menunggu sehingga keputusan calon yang layak bertanding diumumkan. Dalam pada itu, Kelab Penyokong PAS dari masyarakat India dan Cina juga turut serta mengiringi calon PAS, YB AB Wahid Endut ke Pusat Penamaan Calon.

No comments: