"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, January 06, 2009

Terkini!! Penyokong BN bertindak liar - malaysiakini

Reactions: 
Penyokong Barisan Nasional (BN) bertindak liar terhadap penyokong PAS dengan membaling botol air di hadapan pintu masuk Stadium Negeri kira-kira pukul 9.50 pagi tadi.

2 comments:

Sameon said...

Jangan terlalu mudah membuat andaian. Jangan ingat jika sekumpulan yang berkumpul di bawah bendera BN dan membuat angkara yang agak liar, dengan mudah dianggap penyokong BN. Kita harus ingat dalam politik pelbagai kemungkinan boleh berlaku. Mungkin mereka dibayar oleh PKR atau PAS untuk menyamar sebagai penyokong BN. So, jangan mudah buat andaian...

Anonymous said...

Aiii cepatnya melenting...! BN mempunyai jentera yang baik, jujur dan ikhlas dalam pilihanraya...? Mungkin tidak !, tapi kita mesti bersatu dan tangkap manusia durjana itu dan kita humban mereka dalam lokap polis. Biar padan dengan muka mereka.