"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, March 02, 2009

Pencacai Baru..?

Reactions: 
Aku perasan hari ni ada sekor pencacai baru puaka UMNO/BN dalam blog ni...

Selamat datang teman ucapkan...

Selamat menampilkan kebodohan diri... kedatangan anda amat dialu-alukan kerana pihak kami kekurangan BADUT ketika ini... meh pakat layan "anonymous"..!

5 comments:

The rusty "Lok" said...

nak buat cam no...Dio memang dibayar gaji oleh BERUKjaan BeEnd supaya masuk mana2 blog buat survey. kalau tak kacau, poket tak masyuk. nanti mana nak sumbat perut anak bini...orang cam tu bukannya tak dak akal, semo tu pandai2 tapi akai dio tahap harga 10 sen...kepandaian dio gunakan untuk menipu Rakyat, untuk beli dunia...dio lebih kurang cam rasa diri dio tu hidup sampai bilo2. dari kecik makan suap hingga besar pun nak makan suap kot belakang! HAMPEH PUNYO ORANG! JUAL MARUAH UNTUK DIRI SENDIRI. KATA PERJUANGKAN MELAYU...TAPI DIRI SENDIRI JUAL MARUAH MELAYU...KHHAAAKKKK PPPTTTTTUUUUIHHHH!!!

Megat said...

http://annaziri.blogspot.com/2009/03/sandang-imam-khalifah-besar-anwar.html

aku jumpo

Hanif Nasir said...

salam..

kalau anak jantan, jgn guna anonymous laa...

tapi dia jantan ke betina aku pun tak tau..hehe

Anonymous said...

BUAT GENG2 PEKIDA YANG PANDAI BERPOLITIK SANGAT........
HEBAT SANGAT KE GENG2 PEKIDA TU...HARAPKAN KAD AHLI SAJA...ILMU DIDADA CUKUP KER....DTG RAMAI BERANI LER...MCM GENGSTER CINA DAHULU KALA...KALAU BERANI DTG SORANG2...LAH....TAK PAYAH BERLAGAK AHLI PEKIDA KALAU ILMU TAK KUAT...DOK KAT SURAU BACA ALQURAN...BYK2.....BARU ADA PARANG TERBANG....

GaDgEt said...

Lagi ramai geng umno @ pekida kat sini lagi meriah... bahasa sesumpah dipratikkan boleh diklasifikasi sebagai Beruk Jalanan anak didik Khairy Jamaludin