"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, February 05, 2009

Tunggu Laporan Sidang Media - malaysiakini

Reactions: 
Tengah tunggu laporan Sidang Media dari Ir Nizar...

Harap bersabar... macam aku habaq sebelum ni...

Jangan letak harapan tinggi sangat...

Apapun keputusannya, kita kena hormat... kalau tak puas hati, boleh simpan dalam hati...

PRU-13 kita jumpa lagi...

X gitu?

Hangpa kecewa ka???

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Sape suruh main politik???

5 comments:

Anonymous said...

PALA HOTAK HANG LAA.... SULTAN DAH CONFIRM SEBELUM NI DUN2 KATAK TU DI BUBARKAN...KALAU BUAT CARA BETOI KAMI TAK KISAH LAAA.... MCM CELAKA JE....

tok ggawo said...

bersabar bersabar

jom ramai ramai di stadium ipoh malam ni

kita nangis ramai ramai kerana syukur kepada allah

kerana allah masih saayangkan kita lagi

insyaallah aku juga akan turun ke ipoh malam ni

takdapat lah nak update blog pah ni

aku blogger kampong takdak laptop

maaf ssemo

Topengperak_Xinwugi® said...

tok ggawo... kontek la ambo mlm nti...ambo pn naik ke perak jugok...

no ada dekat atas tu dekat iklan.

sahabat mu dlm islam said...

allah lebih mengetahui yang tersurat yang tersirat. Mungkin ini ujian allah. Mungkin ini kifarah allah. kita kena muhasabah diri kita.

Serah pada allah....

Edyes said...

TP, hang dah gerak ke belum...

LRT Kerinchi... roger n out