"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, March 27, 2009

Ronda-Ronda P-059: Perang Bendera - malaysiakini

Reactions: 

5 comments:

zali said...

'hell's waiting for u'

mak ai...ganasnya bunyi tapi saya
tak percaya banner ini boleh di
keluarkan oleh pro pr yang katanya
alim-alim-warak-warak pendokong
agama islam.

entah bongok tang mana atau jahil
tang mana puak abu jahal ni,macam
mengaku tuhan la pulak...

bertaubat lah pro pr
sekelian...tak kan sampai akidah
pun nak di gadai demi politik...

Anonymous said...

hoii zali...puak ameno hangpa lg teruk..siap bwk polis ramai2 wat pa? takut kne belasah undi ngan pr ka? mmg penakot pon ameno neh...ckp je lebey...51 taun org melayu ramai yg miskin sbb hangpa ameno mkn hak rakyat...

Anonymous said...

hahaha..

zali2..

jgn jdi bodoh sombong la...

klo xthu pegi blaja...

klo jahil mmg xthu xpe..

ni dh thu..buat2 xthu lak..

akidah ko jgn persoal kn..

yng ko dok melayu2 tu ape pasl..

dalm quran ade ke sbut melayu..

try bgi surah mane..?

ak nk baca..

surah melayu?? ayat brape??

orng2 ameno ni mmg dh buta hati..


pemimpin rasuah jgk la yg ko pilih...cm nak nk taat..!!!

Anonymous said...

Salam sahabat, zali bangsa bangsat, kalo ko tak suka apa yg dipaparkan oleh blog PR jgn baca dan jgn ulas apa2, adalah lebih baik ko buka blog BPN, kat sana ramai kaum kerabat yg sealiran dgn ko. Ataupun ko dgn tungaklangit kongsi buka satu blog sendiri. Lepas tu ko publish apa yg ko suka, ko baca sendiri dan ko komen sendiri. Sure aku rasa takde org PR nak buka dan baca bahan dari blog ko kecuali malaun2 yg sealiran dgn ko yg bodoh dan pelayar ko pun sama bodoh mcm ko.
Wakaka... Aku rasa mcm nak ludah ko, tp aku fikir perbuatan tu namanya kurang ajar... Takbir. Cucu Hj. T. A kunchi Koya

pengliporlari said...

malamni sampai 17 gulung bendera PAS dari ipoh ke bilik garakan matang/kuala sepetang..blogernetwork djemput