"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, March 27, 2009

Selamat Datang Tok Guru Nik Abdul Aziz..! - malaysiakini

Reactions: 
Tanggal 25hb. Mac, 2009 maka rasmilah blog Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat dipersada maya.

Kami dari BloggersNetwork@Perak mengucapkan selamat datang ke alam cyber kepada Tuan Guru dan diharap kami akan mendapat banyak tunjuk ajar dan manfaat dari Tuan Guru.

Kepada anda yang berminta untuk melayar blog Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat, bolehlah klik pada gambar diatas untuk ke blog Tuan Guru.

6 comments:

Tungaklangit said...

salam

satu soalan utk ditanyakan kpd nik aziz..

mengkafirkan orang ni boleh ke? kalau boleh ayat mana .? hadith mana?

salam

Anonymous said...

salam
Takkan nak kafirkan kerbau lembu pulak!!

Tungaklangit said...

salam

ni juak pas lah ni..

memang sah kaki kafir org..

confirm punya siap tak nak letak tanda nama lagi memang dasar dayus lah tu.. org pas lah katakan

Anonymous said...

salam..

hahaha...xabis-abs isu kafir ni..

haha..ke ko mmg dh xde isu dh ke tungaklangit???


baik ko balik..letak tangan atas dahi..n pk skit..


biar jalan skit otak tu..bru xberdebu...

ni dh lama xguna..berkarat la..


baik ko pejam mata..lama2 pom xpe...nnti ko nk mati jugk kn...


ko try pk..yg puak2 umno ni...dok pilih ketua yg sah2 rasuah ape pasl???


dh xde orng lain ke??? ke suma rasuah??


bengap la..


bodoh tul...

dh tu yg wanita ameno lak..

ahli exco dia ade terlibat ngan skandal seks..aiyo...

dh la senator..letak jawatan la woi...

jagn dok sibuk psl isu remeh ni..dh lama selesai dh..


tu la puak ameno..

orng ajar masjid xgi..

orng ajar sni xreti..

try gi cermah pas dlu..

hayati btul2..

ni dok...

bodo kepa..

Tungaklangit said...

salam

anon 6:28pm

hoi bengap bodoh bingai juak pas

kau dengar sini... selagi pemimpin bengap pas tak tarik balik fatwa hadi yg kafirkan org UMNO maka perpaduan dalam umat islam melayu tak akan wujud...

itulah yg menyebabkan kita bpecah belah...

kau yg bodoh sangat nak sokong boss bengap kau ni kenapa..

CUBA BUKA HADITH DAN AL QURAN .. CARI AYAT ALLAH YANG MENGATAKAN KALAU KITA KAFIRKAN ORG KALAU TAK KENA GAYA KITA YG KAFIR...

ada ke makna yg lebih kurang macam tu?? apa komen kau bengap..

bodoh tak boleh diajar..

anak didik PASTI dan belajar agama kat ceramah pas nak ulas komen org .. bengap oiii

Tungaklangit said...

salam juak2 pas nasihat aku janganlah kau dewa-dewa kan saudara nik aziz kita ni.. dia tu sama aje dengan kita disisi Allah