"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, March 27, 2009

Selamat Datang..! Depa Dah Sampai..! - malaysiakini

Reactions: 
Aku baru dapat call dari geng BloggersNetwork yang tengah meronda. laporan dari simpang nak masuk ke Changkat Jering.

Konvoi Terak unit PDRM termasuk 3 buah Terak Perisai Ef Ar Yu dan juga 2 buah Terak Woter Kenen telah selamat tiba di kawasan sekitar Changkat Jering sebentar tadi dan sekarang dalam perjalanan menuju ke post-post MARTEK a.k.a Makmal X-File yang telah didirikan sejak 2-3 hari lalu.

Jumlah keseluruhan anggota yang dah sampai aku tak tau.

Walau macam manapun... selamat datang diucapkan kepada semua petugas PDRM.

4 comments:

Sakuragi said...

teringat aku kisah Che Guevara dan pejuang2 keadilan di hutan Bolivia dulu nak lawan dengan kerajaan korup Bolivia. Tapi, CIA telah menghantar gerombolan askar udara, laut, komando dan sebagainya untuk membenteras Che. Akhirnya, jatuh jua Che ke tangan Amerika. Kesian.....

Harap2 PDRM dan Tentera Malaysia takde dapat apa2 bantuan dari dunia luar.... kalu tak, memang tak ke mana la PR....

Anonymous said...

Kat bukit gantang ada perang ke?
kekekek !

Uishhhhh ... macam ada rusuhan lak.
Kerajaan Thailand pun tak macam tu.

TAMING SARKAS said...

wooo..

ameno dah mle takuyt..

depa risau kalah jerr..

rakyat dah tolak ameno yang jahil agama..

Tungaklangit said...

salam

mangkok bengap2 di atas ni memang buta perut.. dia org tu nak laksanakan tugas keselamatan bengap ooii..

nanti senang lah kau buat fitnah kat masjid, surau dan racun fikiran org melayu kat bkt gantang bengap ooii