"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, February 04, 2009

Berita Gempar Nasa & Hee Bersama Nizar Di Perak - malaysiakini

Reactions: 
Merujuk pada berita terkini dari berbagai media yang mengkhabarkan bahawa Nasa & Hee berada di Putrajaya.- rujuk [sini].

Aku baru dapat sms dari MSK mengatakan bahawa Nasa & Hee berada bersama mereka (Nizar) di Istana Perak setelah berjaya diselamtkan oleh skuad AMK.

Ape cerita sekarang beb???

GEMPAR NIH...!!!

12 comments:

thatguy886 said...

bro,

apa nie...main main plak...mana satu nie..suspen gila nieee

Azlan said...

Semakin menarik aksi drama ni....apa pun kita semua berdoa agar pakatan rakyat akan kembali berkuasa dengan majoriti lebih besar...

TAKBIR...
TAKBIR...
TAKBIR...

Jebat said...

Hmm, udah ler tu yop..tadi ko dah mainkan kitaorg..skng nat wat isu lain plak..rentikan ler..tak merasa teman nak join pilihanraya negeri perak..

noel said...

Kalau ada pilihan raya.. najib tido tak lena laaa..
Kalau takder pilihanraya najib senyum sampai telinga la..

Kalau Tuanku tak bias..insyaAllah.. Rakyat akan menang..

Aku refresh Perisik-Rakyat setiap 2 minit :-)

Anonymous said...

Ko ni jgn nak main2.. ko ni org najib ek.. nak mainkan perasaan org..

Anonymous said...

bro td sy ada terlihat kt mlysiakini kata nizar x dpt perkenan.

chot said...

aduh...suspen aku ni
aku bak balik dah ni...

anak kedah said...

jgn buat kitaorang camni,

darah sekejap naik sekejap turun,
cerita la betul2,
kesian kat kami

Anonymous said...

macam mane ni??? apa kesudahan drama politik ni...

id_z3r0 said...

tu nasarudin ngn yit foong ada ngn najib.....apa citer nie?

http://www1.mstar.com.my/cerita.asp?file=/2009/2/4/mstar_mutakhir/20090204172854&sec=mstar_mutakhir

sasaudengo said...

Wei...jangan main-main wei. Aku tak balik lagi ni.. takut terlepas berita sensasi dan panas. Jangan macam tu... flip-flop-flip-flop, bagi fakta la bang. Aku pun sekejap terlompat sekejap terduduk. Sat tersengeh sat tercengang. Bini aku dah takut aku jadi calon YB DUN Tanjung Rambutan

Sameon said...

Bro, jangan dihebahkan lagi berita yang belum tentu betul dan sahih..buat rakyat keliru je... Tunggu jelah perkembangan terkini yang sebenar nanti... Jangan terlalu asyik nak update blog sampai berita merapu yang takde kesahihan pun nak ditempel dalam blog... Yang pastinya, sebelah pembangkang akan kata lain, sebelah BN akan kata lain...Pening beb...