"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, February 04, 2009

Sabar Geng... Jom Sertai Perisik Rakyat...!!! - malaysiakini

Reactions: 
Ha... awat aku nengok muka hangpa semua macam tak keruan je?

Dok tunggu keputusan Pembubaran DUN Pakatan Rakyat Perak ka woi?

kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Sabar geng... kot dapat je info, aku update terus blog... sambil-sambil tu aku nak buat iklan sikit...

Iklan untuk YahooGroups Perisik Rakyat...

Ni nak jemput hangpa semua join Group Perisik Rakyat.

Kelebihannya ialah, dalam group ni ada tak kurang dari 10 Blogger-Blogger ternama (geng bloggers Network). semua maklumat dari para Blogger-Blogger ni akan masuk terus ke mailbox hangpa sekiranya hangpa menjadi ahli.

Lagi kelebihannya ialah, kalau hangpa jenis jarang dapat online, hangpa tak kan ketinggalan apa-apa informasi dari Blogger-Blogger ni sebab walaupun hangpa tak surf internet, maklumat akan disalurkan terus kedalam mailbox hangpa...

Mana-mana yang rajin nak berdebat pasai senario politik masakini, aku nak habaq mai - ini adalah tempat terbaik untuk hangpa berdebat atau bertukar-tukar pandangan... meriah beb...

Cuba la subscribe, kalau rasa tak baguih, hangpa boleh unsubscribe balik... senang...

Tak kira pegangan politik hangpa apapun, dijemput...PAS ok, PKR ok, DAP ok, UMNO ok, Rasuah tak ok... senang cerita baik Barisan Nasional mahupun Pakatan Rakyat, moh kita berkumpul bertukar-tukar pendapat masing-masing...

Makin hangat ni woi...!!!

Untuk join Perisik Rakyat Yahoogroups klik dekat ikon bawah ni...


Click to join PerisikRakyat

Click to join PerisikRakyat


2 comments:

Anonymous said...

hehe....gua sokong

Anonymous said...

najib dah buat PC..cilaka lah pada yg defect ke BN..!