"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 29, 2009

Mekasih CyberBoron...

Reactions: 
Lupa nak habaq... pagi tadi ramai yang call dan sms aku pasai depa pelik. macam mana blog aku boleh update padahal aku dok lepak tepi parit dekat Dataran Perbandaran.

Pagi tadi memang aku dok dekat Dataran Perbandaran dan aku dapat kerjasama dari bro CyberBoron dari Stesen Media 1. aku cuma maklumkan pada CyberBoron setiap perkembangan dari lokasi melalui HP kemudian CyberBoron updatekan melalui akses yang aku bagi.

Jadi aku dan korang kena terima kasih dekat CyberBoron jugak pasai kalau tak dak dia, tak mungkin kerja-kerja kemaskini blog dan penyaluran maklumat dapat dilakukan dengan teratur.

Hangpa pi la serang blog CyberBoron dekat link ni : http://cacamerbamakhlukpolitik.blogspot.com/ ucap terima kasih dekat dia. malam ni aku kena belanje CyberBoron. hehehe...

8 comments:

zali said...

cybermoron saya tak kebuloq!
cerita tipu banyak.

sama macam yang duduk tepi longkang
mengular...derma dah kutip tapi
kerja tak buat.

duit derma buat beli rokok ke?

akira8047 said...

zali,
hang pi penamaan calon kt taiping ka dak.
aku mcm nampak muka hang kat sana tadi.
ala.. yang pakai baju kaler biru.
aku rasa betui la yang tu hang.

Pengasas said...

Salam PerisikRakyat,
Terima kasih pada semua yang terlibat. Masing-masing ada fungsi yang saling menyempurnakan.
Tahniah.

Anonymous said...

eleh zali,mcm hg yg bagi duit

x kebuloq la duit hg weh

dah la penakut, tadak teloq, semunyi celah tek bini ja pandai

Anonymous said...

anum bangang...sizali tu bagi pandangan....dia musykil...maklumlah sekarang macam-macam orang boleh mengelirukan orang...apatahlagi kalau pedoman dia berlainan.apatah lagi bila ada yang meminta.....

Anonymous said...

jangan marah si zali tu...dia keliru skrg ni...

kita doakan dia join pas sebelum berkubur dengan parti kesayangannya...amno

hehheheheh...en zali, tak sakit ke mata hang tengok gambo-gambo kat dalam ni..nilah dia Pakatan Rakyat...semua bangsa turun...

kat sebelah tu..mana pi rakan2 kongsi kamu weiiii...

bodik said...

woi zali bangang, ko tu ckp byk tp penakut. setakat sembang aje blh lah. ko pergilah sembang dgn puak2 umno ni.pr dah cukup baguih...x pyh ko nak kutuk2. org umno yg tolak islam ko x ckp apa....bangang betul zali longkang.

pengliporlari said...

hang TP dok temtnung je,tapi blog update,mushkil juga mulamula..patut dok tanung air longkang tu lama lama..ada timbul laptop cyberboron...cet!busuk punya kaki!okla tu