"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 29, 2009

30 Trak Polis Dan FRU Tawan Kawasan Penamaan Calon

Reactions: 
7.10 pagi - 30 buah trak polis dan FRU telah sampai ke tempat penamaan calon dengan kira-kira 750 anggota (30 trak X 25 anggota). Sebuah kenderaan meriam air neraka (water canon) dan sebuah kereta perisai ditempatkan berhampiran kawasan penyokong PR. Selain itu kira-kira 500 SB dipercayai telah menyertai perhimpunan kedua-dua belah pihak dan kebanyakannya di dalam kumpulan penyokong PR.

Ribuan penyokong PR sedang berkumpul berdekatan Taman Tasik manakala penyokong BN berkumpul di belakang bangunan Majlis Perbandaran Taiping.

2 comments:

Anonymous said...

sb 2 apa??????
fru datang nak buat kacau dah...
abang2 fru mtak tanggal topi merah smua....
tlong kibarkan bndra pr sama....
yang penting muka msti snyum n jangan bengis2 walaupun mengantukkk.

Anonymous said...

sb @ MATA-MATA( PAKAI BJ PREMAN JER).kpd pyokong PR,datang le ke KUALA KURAU pekena gulai ikan sembilang kedai koperasi nelayan sebelah polis marin pekan k.kurau. gulai & sembilang dia lain dari lain(luar biasa tu).