"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 29, 2009

Penyokong PR Masuk Ke Padang!

Reactions: 
Lebih kurang 8000 penyokong PR masuk ke padang depan dewan MPT. Dua penghadang diletakkan dalam kawasan padang. Ruang tengah di kosongkan untuk menjarakkan kedudukan antara penyokong PR dan BN.

Penyokong BN masih berkumpul di belakang bangunan MPT. Mungkin masih menunggu lebih ramai penyokong untuk mengimbangi jumlah penyokong PR yang jauh lebih ramai.

Keadaan tenang.

1 comment:

pengliporlari said...

imbang apa....senget sebelah padang tu dengan kehadiran penyokong PR