"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 29, 2009

Pesta Penamaan Calon - Peniaga Untung Besar!

Reactions: 
6.50 pagi - Suasana disekitar kawasan berhampiran tempat penamaan calon bagaikan pesta seawal subuh ini. Ratusan gerai memenuhi kawasan berhampiran terutama di sekitar jalan menghala ke Taman Tasik.

Lebih kurang 5000 penyokong telah membanjiri kawasan berdekatan Dewan MPT tetapi belum memasuki kawasan berpagar yang disediakan sebagai tempat berkumpul. Orang ramai kelihatan membawa bendera parti masing-masing. Setakat ini bendera PAS sedang mendominasi remang-remang cahaya pagi

6 comments:

Anonymous said...

takbir!! Hati2 provok dari pihak berkaitan. have a nice day.PEACE. banjaq30//

Anonymous said...

salam...kami dari uk pun turut ikut perkembangan hari ni..thanks to all bloggers...lawan terus....

Anonymous said...

reformasi....
takbir....

Anonymous said...

kat mana kalau aku nak tengok siaran langsung penamaan calon pagi ni?
boleh sesiapa bagi tau aku... terima kasih. TAKBIRRRR..!

Anonymous said...

datang je le kat taiping....wa.!ka..ka..siol jangankan siaran langsung sedutan cikit pun tarak kat TV kerajaan...nak berubah ape...lagi zalim ade laa...!!!

Anonymous said...

bravo zulu!..dahsyatnye penyokong PR? Mesej pd sape tu? nk pi kedai beli dunhill 14 pg ni pun kena beratur panjang( jalan sesak)ALL THE BEST PR. pada penyokong PR Take a gd care kt lake garden,taiping.