"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 07, 2009

Bertumbuk Di Trong - malaysiakini

Reactions: 
Dari Trong, 2 kumpulan petugas sempat berhenti untuk bertumbuk seketika ketika sedang makan. setakat ini belum diketahui lagi siapa yang memenangi pertumbukan itu.

Kejadian berlaku di pondok Panas.

Setakat ini juga keadaan masih terkawal. diharap ke 2-2 pihak yang bertumbuk dikenakan tindakan.

Pertumbukan bermula apabila pihak petugas Pakatan Rakyat yang sedang makan tengahari diprovokasi oleh pihak petugas BN.

13 comments:

jinbara said...

salam...pe la diorng nie kat depan rezeki pun nk bertumbuk..x kira la sp salah tp hormat la skt beb dpn rezeki...

Anonymous said...

bro, ni dah kira ganas tul ni...
jarang berlaku ni...

i'm no king

soklan said...

mcm2 ade kat PRK kali ni..citer hantu, gusti, komedi..

semoga PAS/PR menang. TAKBIR.

tuan-komrad said...

lebam tu sebagai buah tangan balik dari bukit gantang...

aparaaa..dah besar panjang pon nak bergaduh macam budak2 kecik...ni sure geng pukida....

cougar.bard said...

Rugi jugak gua tak disana,kalau tak syok jugak join sekaki.
Asam garam main politik macam tu la,sejak tok nenek gua lagi,tiap kali PR mesti bertumbuk dgn lawan baru la betul main politik.
Bertumbuk ni macam main game je,
habis2 hospital atau balai polis(kena RM100).
Dalam kedai makan ke kedai kopi lagi syok macam kaboi!.
Kurang2 ada la memori PR.
Lain kali muat gambar sekali bro.
Allahhuakhbar,wassalam.

Anonymous said...

bro bard,
hang kalau ade kat sana baru best bro...boleh usyar geng songkok tinggi tu...pastu glemor giler bro
masuk paper...."geng songkok dibelasah"..khehehe

i'm no king

cougar.bard said...

Bos kalau ada nampak geng songkok tinggi kirim salam pantai timur.
Salam persahabatan saudara berkenaan.

CYS said...

Ada hantu terlepas....satu hantu undi lebih satu kali...

Tolong perati.....

Anonymous said...

wow... lebai2 klate bawak turun budak2 tomoi ker??? tp dgr cerita budak2 tomoi lebai ni menangis kena jentik dgn abg dacing... Hidup BN... hapuskan golongan penderhaka dan munafik...

cougar.bard said...

saudara anon 2:56 nasib lah PAS tidak macam BN bawak masuk penyangak gajian dan upahan,kalau pas izin pasti aku bawak buah tangan buat puak2 'tahi rasuah',
penyangak upahan dan samseng taik minyak songkok tinggi.Takpayah upah pun.InsyaAllah.
(layan sikit2 je budak2 UBN ni,kalau taklayan karang nangis pulak)

pengliporlari said...

kat sini ka....cameraman tvantara dok tanya,mana aku tau..kena pakai GPS jg nih

bodik said...

anon 256...umno mmg bangsat campur bangang. x lama lg hancurlah umno rejim yahudi kat bumni msia ni.

cougar.bard said...

anon 2:56 kami dah ajar penyagak gajian di kb semalam.