"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 07, 2009

Gambar Sekitar Pusat Pengundian SK Matang - malaysiakini

Reactions: 
Gambar ni la yang paling aku menyampah... elok je aku nak snap gambar muslimat PAS... 1, 2... gedebab... makcik kaler biru tu selambe je datang buat road block depan aku... maaahai..! dah la tua, perangai tak senonoh, buat semak pemandangan je... Khak Ptuih..! Ptuih..! Ptuih..!

Nasib baik amoi ni berjaya menenangkan hati aku yang panas dekat makcik tadi tu..!

Penyalahgunaan harta awam... kerusi roda milik hospital digunakan oleh petugas UMNO/BN di pusat pengundian di Sekolah Kebangsaan Matang.

Tadi ada komentar yang mintak gambar petugas UMNO/BN berbangsa cina... ha... ni dia aku bagi special dekat hang. sat ni hang bank in dekat aku... hahaha... spek amoi tu sama besaq dengan muka dia... aku tanya awat pakai spek besaq? dia habaq malu jadik petugas UMNO/BN... kah kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Ni belum apa-apa dah selibret...

23 comments:

Anonymous said...

wakakakakaka,,, pecah perut aku .... adeh.,,,,, gambar last tu xbole blah ,,,,, selebret eh wakakakakaka....

soklan said...

best la nengok gambar ko TP, aku n da geng kat ofis ni, kitorg dh selebret awal2, bos pon xleh nk cakap apa..hari ni kami semua tgk blog..yuhuuuu idup bos!!!

PANCASUTRA said...

apa kata ko tangkap gambar makcik tu banyak-2 lagi.. pastu nanti makcik tu bengang.. pastu dia belah.. hehehehe...

Anyway, aku amat berterima kasih kat ko la TP.. kerana membawakan berita terkini untuk we all yang tak dapat nak enjoyyy ngan korang kat sana..!! TAHNIAH..

Kyro said...

lawak gambar atas skali...
makcik tu agaknye dari tadi takde org nak ambik gambar dia... hahahaha
buang je payung, kipas ngan selendang BN tu... pastu join ngan muslimat PAS

BN== AKAN ENDDDDD said...

tbukti BN myalah gunakan kemudahan awwam..mane PUTRAKENCANA??kate fitnah...nah!!amek ko gmar..nk kate super impose laa tu..ptuih!!

Anonymous said...

Baguih lah...tangkap gambaq Amoi-amoi cun cun..., sejuk hati....depa pun pangkah Bulan....lagi suka hati...pasal tu gambaq kereta last tu tengah selebret kot ...he he....

Terima kasih ke atas gambar up to date...memang terror !!!TQ TQ..

jinbara said...

salam...
hahahaah gambar last mmng lawak glr lu topeng mmng pandai ambil gmbr..depa dah tahu pas akan menang besar sambut awal la...wa caya sama lu la mamat...lps nie jng lp tukar enjin keta turbo senang nk lari bl polisi kejar...topeng wa rs lu seorng juru gambar yg paling bagus la...terima kasih topeng....

Anonymous said...

aduh..tok tehe bro,kawe baco crito demo..klaka gilo.khehehe

i'm no king

Anonymous said...

http://www.linasoo.com/batangai.html


letak la yg tu sekali...mana tau ade yg nak tgk update dari batang ai...
:)

Manjoi Blogger said...

Apsal tak minta no amoi tu topeng.!!?? Boleh juga kita tarbiah dia. Mana tau masuk Islam. Hang bagi no tu kat aku dulu....hehehe

Anonymous said...

amoi PAS tu .. jgn tebbeng hahaa

pengliporlari said...

paling tertarik banner BEBASKAN PERAK gambar IR nizar pegang pagar suk berkunci

Anonymous said...

Amoi betu betu cun lah...pi mai pi mai kat tang tu jugak - gambaq Amoi ......Apsal cuma satu gambaq ajer ??

Gambaq Aswairya Rai tak de ker?

paloi bin mulau said...

tp,

blog hang lebih up todate dari media haprak amno hehehehehe. depa ada lembab sikit. mungkin sbb cuaca kat sana yg lembap kot heheheh

prblogger said...

http://pakatanblogger.blogspot.com/2009/04/keputusan-terkini-pilihan-raya-bukit.html <---live real time keputusan terkini(takpayah tekan update/refresh..auto update)..

gaban said...

amboi kome ni kalo bab amoi2 cun bkn main gelenyar ye..

cepat,padat dan tangkas ngantor komen ye..


yg makcik2 yang terduduk tu xsape pun nak puji ye..

bravo la makcik,terima kasih atas sokongan dan dorongan..

sape kate veteran xsokong PR???

dah mula nak dapat hidayah tu..

anak2 muda kena main peranan pujuk org2 tua ni,depa xtau maklumat internet..

asyik dok melayan utusan meroyan,tv3 kupang itu pasal jd lagu tu..

**BRAVO MAKCIK**

Anonymous said...

assalamualaikum wbt
takbir !!!!
pasal kerusi roda tu.... apa salahnya?? pesakit yg sakit dihospital dibawa ke tempat mengundi dan dihantar balik ke hospital selepas itu.. pakatan pun buat kerja yang sama.. masa aku sakit PR12 aritu.. petugas PAS bwk aku dari HKL ke gombak untuk megundi dan lepastu antar aku balik kat HKL.. still guna kerusi roda hospital gak...
aku rasa better padam gambar tu... gambar2 lain dgn berita dia mmg sempoi...
takbir!!!

cougar.bard said...

Assalammualaikum,
Ini lah kenyataannya yg dalam wawancara TV3/4 hari tu penal cakap Blogger PR memang hebat advance,cekap,penuh maklumat dan sebagainya,tak bolih blogger upahan nak tanding.
ow terima kaseh bro atas keperihatinan saudara,gambar tu cukup menceritakan perayu cina,mca agaknya lah.
Saya follower blog saudara forever.
wassalam.

Anonymous said...

pr kalah di batang ai hu.hu.hu...
tak pe jgn kalah di bukit gantang
sebab nizar bakal pm malaysia.......

roslan said...

takbirr.....Allahuakbar
semoga menang majoriti lebih besar

Anonymous said...

aku kt sg. rotan pn ade makcik blue camtu..siap kata pas sama mcm yahudi.dahtu,bila aku ckp nabi2 sblm nabi Muhammad dari kaum yahudi bani isarel,dan jgn hina keturunan nabi,yg jahat tu zionis.terus tediam dia..Itulah makcik,dok belajar ilmu agama dgn rosma kt bilik karoke,kn dah tua jd bengap.Klu ade ank gadis,mehla kawen dgn sy.moga dpt sy tarbiah dia...1-0.

Pastu dia ckp DSAI,kaki main bontot..terus aku tanya dia,ikut pengalaman dia yg dah nak londeh beraksi,bmain atas katil,blh ke mjolok time tido?xkan si sepol tu tido menonggeng?dahtu,klu sedar,xkan xblh sepak DSAI yg dah berumur tu?Xblg dia jwb...2-0.

Bila org tunjuk gambar si mail danok,dia ckp superimpos,aku tanya dia,rasuah dlm umno,superfitnah ker?xblh jwb..3-0..kehkeh..

Yg paling kelakor tu,kononnya nk dtg tempat kita,dia blh provok.alih2,mr.polis tu halau dia,suruh dok balik join gadis2 pink yg ponteng kelas tu..Kehkehkeh...

Anonymous said...

Makin kerap tgk gambo amoi tu, nampak makin lawa pulak... hmmmm..

~Penang Mali

Anonymous said...

Woi,amoi tu cun la woi!!!
Geram giler aku tengok!!!
Aku nak dia,aku nak dia!!!
Tak kira,camna pun aku nak jugak dia!!!
Aku nak jugak!!!
Nak jugak!!!

Hehehe...