"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 07, 2009

Terkini Dari Bukit Gantang: PR Dahului - malaysiakini

Reactions: 
Keputusan Rasmi buat masa ini.

PAS - 18,881
BN - 15,859

Majoriti - 3,022

16 comments:

Lada said...

Geng2 BN..
Tak faham2 lg ke?
Zali, awat hang sengap?

kulaan said...

berdebar macam tengok bolasepak piala dunia

Anonymous said...

jumlah org layak mengundi berapa ?

kalau tak dapat kira sume saluran pun , tak leh declare menang lagi ker ?

Chairman Kaga said...

aku rasa kao telah sedekahkan 1,000 undi pada bihak Barisan Najis tu
kah kah , tapi mereka masih jauh dibelakang

pengliporlari said...

projektor kt markas induk belum pulih

Malaysian said...

Hi.

Saya juga lakukan laporan terkini di

GoMalaysian.Blogspot.Com
http://gomalaysian.blogspot.com/


Harap kunjung! :)

Marilah Membina Malaysia Baru!

chot said...

alhamdulilah....kita menang..

Anonymous said...

apa cita kg pak darus, simpang? kubu kuat bee end tu. lepas ni ajak ketua kg lompat parti no?

Anonymous said...

Takbir..Takbir..Takbir..Allahu Akbar!

safia177 said...

terima kasih kepada semua pengundi.jgn lupa banyak2 bersyukur kepadaNYA

jinbara said...

salam...x pe bg je sedekah kat b end 1000 tetap mnng mne pak menteri2 senyap jeeeee

Anonymous said...

takbir...akhirnya...menang juga

hjzawahi said...

alhamdulillah...ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR

Anonymous said...

kan dah cakap..
bagilagi ezam dtg...ezam
masuk kotak la...

seloka buat ezam

sana kotak sini kotak
atas kotak bawah pun kotak
memang engkau tak ada otak
sebab kau kawan dgn hamid botak

kalau tuan kebanglow ezam
jangan lupa bawa kotak
wahai ezam dah kalah apa azam
tak nak buka kilang kotak

sana ezam sini ezam
ezam datang menyorok nyorok
PRU 13 jangan berazam
kerana kotak sudah buruk

Anonymous said...

aduhhh langit nak runtuh

tolonggg tungkak langit....

rajasedaka said...

Kita dapat 2 bukit

dema dapat juga 1 batang..

Aggregat 4-1!!

Harap ada lagi 3 games serentak di Perak nih!