"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 07, 2009

Lagi Laporan Polis Terhadap Petugas UMNO/BN - malaysiakini

Reactions: 
Dekat bawah ni laporan polis yang dibuat oleh Petugas Pilihanraya Pakatan Rakyat terhadap tindakan kurang hajar penyokong-penyokong UMNO/BN kepada Petugas Pilihanraya Pakatan Rakyat, Pihak Pemantau Pilihanraya dan juga SPR.

Aku malas dah nak cerita banyak-banyak sebab aku rasa dah banyak sangat dah perkara bangsat yang petugas-petugas UMNO/BN buat sepanjang tempoh kempen Pilihanraya Kecil P-059. korang baca lah sendiri laporan ni.

Klik gambar untuk imej besau.

3 comments:

din_kita said...

apa punya bahasa malaysia da....

Anonymous said...

bahasa BM lepasan PPSMI......... macamana konst. ni boleh masuk polis yerr???

Anonymous said...

Petugas Pakatan Rakyat tidak perlu takut dengan ugutan seperti itu. Setiap perjuangan memerlukan pengorbanan.

Dasar samseng akan menggunakan kekerasan dan kezaliman untuk menakutkan mangsa mereka, tetapi jika kita bersedia menghadapinya mereka juga takut berhadapan dengan kita. Pekara yang perlu dilakukan adalah bersatu.

Polis yang berperisai dan bersenjata canggih masih takut berhadapan dengan rakyat inikan pula samseng kampong dusun....