"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, June 05, 2008

Najib Atlantuya Tolong Jawab!!!


Assalamu'alaikum...

Hati masih panas membara lagi sejak pengumuman kenaikan bahan bakar semalam...teringat kata-kata sorang Pak Menteri bertaraf TIMBALAN PERDANA MENTERI sebelum PRU12 tempohari.pucuk dicita ulam mendatang.tiba-tiba ada rakan menghantar gambar akhbar dengan tajuk : Najib Nafi Petrol Naik Lepas Pilihanraya!!!

Dalam ramai-ramai menteri UMNO menteri bangang ni lah yang paling tak cerdik sekali kenyataannya."negara akan bankrap kalau harga minyak diturunkan".tu antara kenyataan bebal TPM Malaysia yang juga bakal PM!

Hari ni kita harap Najib TPM dapat menjawab soalan dari kita & sila beri penjelasan atas kenyataannya tempohari!

Rakyat nak tahu apa alasan anda.engkau bakal PM & engkau perlu beri penjelasan atas isu ini!seluruh Malaysia akan berada dibawah kuasa engkau wahai Najib & rakyat perlu penjelasan dari bakal PM Malaysia!

Kalau engkau Najib tak dapat jawab persoalan ni maka engkau memang tak layak untuk menjadi PM Malaysia yang seterusnya!pencacai-pencacai UMNO sila ambil perhatian!inikah jenis manusia yang akan engkorang nobatkan sebagai PM & juga presiden parti taksub engkau?

Bukan aku je yang nak tahu tapi seluruh rakyat Malaysia nak tau & nak dengar penjelasan daripada engkau wahai Najib!!!

Dasar PM,TPM & Menteri-Menteri UMNO penipu!!!

Elok ditukar nama BN - Bohong Negara!!!