"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, May 06, 2011

UMNO: Tembus Sarawak Dulu Baru Cerita Pasal "Perpaduan"

Sebelum korang baca artikel penuh gua, gua harap lu orang dapat singgah dekat sini, sini, sini, sini, sini, sini, & sini sebagai bahan rujukan terpenting untuk abad ini.Mekasih...

Tiap kali PAS nak adakan Pemilihan dalam Muktamar, Isu Kerajaan Perpaduan UMNO-PAS akan berkumandang di corong-corong redio dan didada-dada akhbar terutamanya Media Phorno milikan KERAkaan Pusat.

Habis segala Ustaz-ustaz, Ustazah-ustazah, Mufti-mufti, Proffesor-proffesor, Cendekiawan-cendekiawan pro UMNO/BN diambil kira pandangan buah fikiran mereka berkenaan dengan Penyatuan UMNO dan PAS.