"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, January 06, 2011

HIDUP BN (Barang Naik)...!!!

Harga bawang pula naik

Ketika isu ketiadaan bekalan minyak masak di pasaran belum dapat ditangani, kini pengguna terus dibebani dengan kenaikan harga beberapa barangan terutama bawang secara mendadak sehingga sekali ganda.

Kenaikan harga yang tidak munasabah itu menyebabkan pengguna dan peniaga merungut ekoran terpaksa menanggung bebanan itu.

HIDUP BN...!!!

Mohon Penjelasan...

Penghakiman terbuka: Teoh tak bunuh diri atau dibunuh

Koroner Azmil Muntapha Abas hari ini membuat penghakiman terbuka berhubung inkues Teoh Beng Hock, yang ditemui mati pada 16 Julai 2009.

Beliau memutuskan punca kematian Teoh bukan kerana bunuh diri mahupun dibunuh.
Sebenarnya Teoh Beng Hock ni dah mati ke belum...???

Bodo...!!!