"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, June 14, 2009

MB Rakyat angkat sumpah-Malaysiakini

Dato Seri Mohammad Nizar jamaluddin akan mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen Bukit Gantang, Perak apabila mesyuarat Parlimen bermula jam 9.00 pagi esok (15 jun 09).

Semoga Dato Seri dapat mengukuhkan lagi kerusi MP Pakatan Rakyat di Parlimen serta menjalankan tanggungjawab kepada rakyat yang membawa gelombang 'Suara Rakyat' di sidang Parlimen.

SALAM TAHNIAH...!!!