"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, November 07, 2009

Nogoghi Julang Piala Malaysia '09...

Piala Malaysia baru sahaja melabuhkan tirainya sebentar tadi,kemenangan berpihak kepada pasukan Negeri Sembilan bimbingan Wan Jamak Hasan dengan bergaya 3-1 menewaskan Kelantan yang dilatih B.Sathianathan.

Negeri Sembilan mendapat 2 gol di separuh masa pertama diikuti satu gol lagi diawal separuh masa kedua.kedudukan itu kekal hingga masa tambahan sebelum Kelantan mendapat gol 'Ehsan' dari sepakan percuma Indera Putra Mahyuddin.