"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, May 30, 2010

Konvoi LL4G Dikepung

Berita terkini yang kita dapat dari Ketua Misi LL4G -

Tuan Haji Noorazman: Kami sedang berada di Perairan Gaza dalam jam 4:30 petang (waktu Malaysia), kami sedang berdepan dengan kapal Israel. Pasukan konvoi LL4G Malaysia dan Indonesia diberi amanah untuk menjaga keselamatan kapal konvoi. Dijangkakan pasukan Komanso Israel akan turun ke kapal melalui helikopter dan cuba merampas kapal konvoi tersebut.

Mohon dia dan solat hajat dari semua Muslimin dan Muslimat diseluruh dunia. Takbir..!

Tiada Tajuk...

Negeri Kelantan 2-3 hari ni cukup-cukup meriah... macam ada Pilihanraya Kecil. ada tak kurang dari 5 ceramah setiap malam di sekitar Kota Bharu, tak sempat nak menaip, sibuk sana-sini.

Gambar-gambar sekitar Konvensyen Parti KeADILan Rakyat dan ceramah-ceramah boleh diakses disini. semuanya ada dalam tu...